2024. április 19.

Mikor vehetjük birtokba az orvosi rendelőt?

2020. augusztus 13. csütörtök

A felújított, kibővített orvosi rendelő hivatalos átadása augusztus 18-án megtörténik, de mikor költözhetnek be az orvosok, és mikor fogadhatnak ott betegeket? Megkérdeztük, megírjuk.

Mint arról tudósítottunk, augusztus 18-án, kedden 10 órakor megtörténik a Damjanich utcai felnőtt orvosi rendelő hivatalos átadása, az ünnepélyes eseményre minden érdeklődőt szeretettel vár az Önkormányzat:

http://dunaharaszti.hu/cikk/jojjon-el-nezze-meg-atadjak-a-kibovitett-felujitott-orvosi-rendelot

Dunaharaszti lakosságát azonban legalább ennyire érdekli, hogy mikor veheti igénybe az új rendelő szolgáltatásait. Nos, erre előreláthatólag szeptember folyamán kerülhet sor, a konkrét időpontról természetesen tájékoztatjuk Önöket. A rendelőépület készen áll a betegek fogadására, ami még hátravan, az az internet-csatlakozások végleges kiépítése és kipróbálása. Ugyanakkor a háziorvosok és asszisztensek egy része még - a koronavírus-járvány során tanúsított helytállásuk okán különösen megérdemelt - nyári szabadságát tölti. A hivatalos átadás viszont a pályázati projekt részét képezi, így arra mindenképpen sort kell keríteni még határidőn belül, azaz augusztus 31. előtt.

A költözést az Önkormányzat és az egészségügyi dolgozók igyekeznek majd egy hétvége alatt lebonyolítani, ugyanúgy, mint a kiköltözéskor; a lényeg az, hogy a pácienseket semmilyen, ebből fakadő hátrány ne érje.

Twitter megosztás Google+ megosztás