2024. július 19.
Kötelező a maszk használata és a kézfertőtlenítés, ajánlott az elektronikus kapcsolattartás. Az új szabályok szeptember 2-től lépnek életbe.

SZEPTEMBER 2-TŐL ISMÉT KORLÁTOZOTT A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS A HIVATALBAN!

Tisztelt Dunaharasztiak!

A járványhelyzetre való tekintettel tájékoztatom Önöket, hogy mindannyiunk egészségének megőrzése és a COVID-19 koronavírus fertőzés terjedésének lassítása érdekében a Dunaharaszti Polgármesteri Hivatal munkarendje az alábbiak szerint változik:

Szeptember 2-től a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás korlátozottan működik, telefonon és e-mailben azonban a feladatellátás zavartalanul működik tovább.

Személyes ügyintézésre továbbra is a hivatalos ügyfélfogadási időben, csak különösen indokolt esetben kerülhet sor.

A Hivatal épületébe továbbra is kizárólag szájmaszkban, kézfertőtlenítést követően, a rendész kolléga előzetes tájékoztatása, ellenőrzése és útbaigazítása után lehet belépni.

Kérek mindenkit, hogy kérdéseikkel, kérelmeikkel elsődlegesen telefonon, vagy bármilyen elektronikus formában keressék az ügyintézőket a honlapon közzétett irodai telefonszámok egyikén.

Dunaharaszti mindennapi életének szervezésében kulcsfontosságú a köztisztviselői kar egészségének megőrzése, ezáltal a város működőképességének biztosítása, amit akár csak egyetlen igazolt vírusos fertőzés is veszélybe sodorhat.

Köszönöm megértésüket és együttműködésüket!

Kiss Gergely

jegyző

Twitter megosztás Google+ megosztás