2024. május 22.

Haraszti Fraxinus Nonprofit Közhasznú Kft.

2330 Dunaharaszti, Damjanich u. 32.
06-24/370-304 (A teljes számot tárcsázni kell; a beszélgetések hangrögzítésre kerülnek.)

 Felnőtt orvosi rendelő,

Dunaharaszti, Damjanich utca 32.

Szakmai vezetője: Dr. Békássy Szabolcs

Rendelési idő:
Hétfőtől péntekig: este 18-tól reggel 8-ig
Hétvégén és munkaszüneti napon: éjjel-nappal

Videó-konzultációval is elérhető a felnőtt orvosi ügyelet!

Dr. Békássy Szabolcs, az orvosi ügyelet vezetője tájékoztatja Önöket, hogy az orvosi ügyelet már nem csak telefonon, hanem videó telefonos formában is elérhető a Skype segítségével. Mivel számítanunk kell arra, hogy a járvány erősödésével a kórházi kapacitások csökkennek, várható, hogy egyre több ember kerül otthoni megfigyelésre.

A kijárási tilalom ideje alatt is ugyanúgy működik az ügyelet, de minden esetben először telefonon kell jelentkezni.

Kérjük, hogy az alábbiakat kövesse, ha ügyeleti időben (hétköznaponként 18:00-08:00, hétvégén és ünnepnapokon 0:00-24:00) szükséges orvosi segítséget kérnie:

  1. Hívja fel telefonon a rendelőt: +36 24 370-304
  2. Az ügyeletes orvos eldönti a kikérdezés alapján, hogy elegendő –e a távkonzultáció (telefon vagy videotelefon – Skype (https://www.skype.com/hu/), vagy szükséges személyesen megjelenni az ügyeleten a Damjanich u. 32. alatti rendelőben.

A Skype távkonzultációhoz okostelefonra, tabletre vagy számítógépre lesz szüksége a betegnek– idősebbek számára kérjük a családtagok segítségét!

Ha bármilyen ok miatt nem megoldható a távkonzultáció, természetesen személyesen is kapnak segítséget a dunaharasztiak az orvosi ügyelettől.

Köszönjük együttműködésüket!