2024. április 18.

Újra zakatol a Vagabond!

2022. május 31. kedd

Címkék: vagabond korzó
Vigyük oda a művészetet az emberek közé! – ezzel a gondolattal, vággyal indult el nyolc évvel ezelőtt a Vagabond Korzó városunkban, ami a hagyományoknak megfelelően idén is június első szombatján várja Dunaharasztin a Sport-szigeten az érdeklődőket!

Évről-évre egyre többen látogatják a népszerű könnyűzenei fesztivált, amit korábban Dunaharaszti belvárosában  a különböző vendéglátóhelyeken felállított színpadoknál lehetett élvezni, tavaly azonban a „zöldbe”, a Sport-szigetre költözött a rendezvény, s idén is erre a helyszínre esett a választás. A Vagabond Korzó nem egyszerűen különféle koncertek gyűjtőhelye, hanem egy olyan összművészeti fesztivál, ahol a zenén kívül a képzőművészet is fontos szerepet tölt be, de fotókiállítás, vagy breaking- és graffiti verseny is lesz, különböző civilszervezetek mutatkoznak be, sőt, közlekedési park is épül a gyerekeknek. Természetesen a gasztronómiai kultúra is megmutatja majd magát, hogy a zene, mint lelki táplálék mellett a gyomor is elégedett legyen.

A Sport-szigeten különféle zeni műfajokból hat színpadon, közel negyven formációt tekinthet meg a nagyérdemű! Csak néhány név kedvcsinálónak: K.F.T., Vidám Jack, Marlboro Man, Lecsó a Pál utcából, Fekete Jenő,a Blues Rádió, a CockLers…és még sokan mások!

„JÓ SZOKÁSUNKHOZ HÍVEN PRÓBÁRA TESSZÜK AZ ÉRZÉKSZERVEKET! SEMMI EXTRA, CSAK HANGOK, SZÍNEK, ÍZEK ÉS BARÁTOK! ...TERMÉSZETESEN...”

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők szombaton 13:45-től, a rendezvény fővédnöke dr. Szalay László polgármester.

Twitter megosztás Google+ megosztás