2024. április 26.

Szavazz a Rákóczi sulira!

2022. augusztus 16. kedd

Segíts, hogy kültéri edzőeszközöket vásárolhassanak!

A suli kültéri edzőezközöket szeretne a tornaterem mellé, ezzel bővítve a testnevelés órák és a szabadidős elfoglaltságok lehetőségeit.

Elérhető az aloldal,  ahol augusztus 29-ig lehet szavazni ránk.

https://www.cherrisk.com/campaign/szavazz-kit-tamogasson-a-cherrisk/

A leírás:

A CHERRISK a CHERRISK GO applikációján keresztül támogat fontos ügyeket, úgy, hogy az applikáció felhasználói mozgással összegyűjtött pontjaikat tudják beváltani, ezt váltja cégünk adománnyá. Tavaly év vége óta nyílt szavazáson választhatják ki a felhasználóink és tulajdonképpen bárki, aki szavaz, hogy kit támogassunk.

Hogyan zajlik a szavazás?

A CHERRISK GO applikációba bekerülés folyamata - szavazás: 

  1. Az együttműködési folyamatnak része, hogy három szervezet közül választja ki a CHERRISK-közösség azt, amelyet a következő időszakban a CHERRISK GO nevű applikáción keresztül lehet majd támogatni.
  2. A szavazás bárki számára nyitott lesz a CHERRISK egyik aloldalán; mi ezt a social media felületeinken a követőinknek és az adatbázisunkban lévő felhasználóknak fogjuk kommunikálni.
  3. Szavazni autentikációs okból e-mail címmel lehet majd, hogy mindenki csak egyszer voksolhasson.
  4. A szavazókat ezen a címen keresztül tudjuk majd értesíteni az eredményről is, illetve arra buzdítani őket, hogy tovább támogassák a nyertes szervezetet.
  5. A CHERRISK GO applikációban azt a szervezetet lehet majd támogatni, amelyik a legtöbb szavazatot kapja.
  6. A szavazás augusztus közepén indulna majd és két hétig lesz elérhető.

Hogyan zajlik a gyűjtés folyamata?

A CHERRISK GO applikáció gyűjtési folyamata: 

  1. A CHERRISK GO nevű applikáción keresztül történik majd a támogatás – az applikáció ingyenesen letölthető bárki számára mind az App Store-ból, mind pedig a Google Play Áruházból.
  2. Az applikációban mobilmentes vezetéssel, biciklizéssel, illetve sétával tudnak a userek (appot használók) úgynevezett ????„cserkókat”, azaz pontokat gyűjteni, amit 5 percenként kapnak meg.
  3. A felhasználók az összegyűjtött pontjaikat támogatásra válthatják be, ezek után fizeti a CHERRISK a támogatás összegét, amely maximum 500 000 forint.
  4. A támogatás lehetősége a CHERRISK GO appban 3 hónapig található majd meg, azonban, ha előbb összegyűlik az összeg, akkor természetesen a goodie kikerül. Erről mi a saját social felületeinken folyamatosan fogunk kommunikálni, hogy hol tart, valamint mi is buzdítjuk majd a közösségünket (az appban és a social felületeinken), hogy váltsák be az új jótékonysági goodie-nkat.

Köszönöm szépen a segítséget!

Ficzere Noémi iskolaigazgató

Twitter megosztás Google+ megosztás