2024. április 20.
Kedves dunaharaszti gyermekek! Alkossatok egy képet ceruzával vagy ecsettel arról, hogy mit tesztek testi-lelki egészségetek megőrzéséért, mi tesz benneteket boldoggá és elégedetté, ami egészséges is egyben. A pályázatot a Dunaharaszti Mese Óvoda hirdeti meg Dunaharasztin iskolába, illetve óvodába járó gyermekek számára Ranschburg Jenő születésének 85. évfordulójára.

A rajzpályázat első kategóriája 4 évestől  7 éves korig, második kategóriája 8 évestől 12 éves korig terjed. A technika szabadon megválasztható, lehet rajz és lehet festmény is. Az elkészült munkákat jpg formátumban, azaz lefotózva  a rajzpalyazat2020@yahoo.com email címre küldjétek be, az alkotó neve és életkora, valamint a kép címének megnevezésével. Beadás határideje: 2020. november 15.

A rajzpályázat fővédnöke Lehel Endre, a Dunaharaszti Művészeti Egyesület elnöke. A zsűrizést a művészeti egyesület művészei felügyelik. Eredményhirdetés: 2020 december 16.

Értékes díjak kerülnek korosztályonként kiosztásra, melyek a további alkotó munkát segíthetik.

A díjnyertes alkotások a Dunaharaszti Hírek januári számában meg is jelennek.

Használj ki minden percet, amit gyermekeddel tölthetsz, és ha bosszús, vagy fáradt vagy, arra gondolj, a vele töltött idő a legértékesebb. Ezekből a pillanatokból táplálkozik a kapcsolatotok és később az emlékeitek is.”

(Ranschburg Jenő)

Twitter megosztás Google+ megosztás