2024. április 26.
És uszodát, de arra az ingatlan nem alkalmas, és annak már amúgy is megvan a helye (és az engedélye is). Az Önkormányzat elkötelezett abban, hogy a város egyik legértékesebb telkét a közösségnek fogja átadni.

Igen, sikerült, egy éve tárgyalunk a török tulajdonosokkal, sokat vitatkoztunk az áron, de elfogadták az érveinket, és végül megegyeztünk - mondta el dr. Szalay László polgármester. Feltett szándékunk, hogy a több, mint egyhektáros területen zöldövezetet, sétányokat, pihenőparkot, sportpályákat, futókört, játszóteret hozzunk létre, hogy minden korosztály megtalálja a kikapcsolódás lehetőségét. Az egészséges életmód szolgálatába állítjuk a város új közösségi terét a Bezerédi városnegyedben, ott, ahol a legtöbb gyermekes család él - fejezte be dr. Szalay László.

*

Információink szerint az ingatlanon tervezett beruházást a legnagyobb körültekintéssel kívánja az Önkormányzat megvalósítani, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki ebből a páratlan lehetőségből. Ezért azt tervezik, hogy a terület kialakítására nyílt tervpályázatot írnak ki, amire várják majd a tájépítészek, szakértők ötleteit. A munkák megkezdésére ezt követően kerülhet sor, a költségvetés függvényében.

Twitter megosztás Google+ megosztás