2024. április 25.
A LEDVANCE Kft. és a Sonepar Magyarország Kft. a világ 40 országában dolgozik együtt, a cégek dunaharaszti összefogásának eredményeként a Bárka Alapítvány 1 000 000 Ft adományt kapott.

A Sonepar központjában 2023. március 2-án tartott ünnepélyes adományátadáson beszédet mondott Lehel Endre alpolgármester, Ágner János, a Sonepar Magyarország ügyvezetője, Szegszárdi Zoltán, a LEDVANCE Kft. cégvezetője és Brenner Sarolta, a BÁRKA Alapítvány intézményvezető-helyettese.

Az adományt a LEDVANCE Nemzetközi Sales Race 2022 kampány keretében meghirdetett, a Sonepar Magyarország Kft. együttműködésével szervezett és lebonyolított 2022. évi Étékesítési Versenyének sikere tette lehetővé. A két cég által megkötött szerződésben foglalt, nettó számlázott forgalmi célok elérésével, a Sonepar Magyarország Kft. kimagasló teljesítményének köszönhetően a LEDVANCE Kft.1.000.000 Ft-tal támogatja a Bárka Alapítvány környezettudatos tevékenységét.

Ahogy azt a vezetők elmondták, munkatársaik számára fontos ösztönző volt a jótékony cél: kiváló teljesítményük eredményeként idén sérült embereket támogathatnak a cégek jótékonysági programján belül. A tavalyi évben a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola alapítványát segítették, idén pedig a Bárka Alapítványra esett a munkatársak választása. Lehel Endre kiemelte, a cégek a legfontosabb és leginkább támogatást igénylő területeket támogatják Dunaharasztin.

Köszönjük a LEDVANCE Kft. és a Sonepar Magyarország Kft. támogatását a város nevében is!

Fotó: Tóth Gábor/dho

Twitter megosztás Google+ megosztás