2024. március 29.

Heti krimi - munkában a zsaruk

2016. március 22. kedd

Sűrű hetük volt a miklósi és a haraszti zsaruknak. Nem pihentek a bűnözők, volt meló bőven. Heti rendőrségi összefoglalónk következik.

Pénzváltós trükkös tolvajok jártak március 14-én Taksonyban egy Petőfi utcában lakó 74 éves sértettnél.
A rendelkezésre álló adatok alapján ezen a napon dél körül egy férfi jelent meg a sértett lakásán, aki közölte, hogy a fiának a főnöke és megkérte az idős embert, hogy a nála lévő 20.000 Ft-os bankjeget váltsa fel, melyet a sértett sajnos megtett és a figyelmetlenségét kihasználva az ismeretlen férfi eltulajdonította a megtakarított készpénzét és a Posta Takarékjegyeit.
Az ügyben a nyomozást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja le.

Eljárást folytatunk ismeretlen tettes ellen, aki március 16.-án napközben a Dunaharaszti Vasút állomáson parkoló gépkocsijáról eltulajdonította mindkét LSZ-098 hatósági jelzést.

Március 17-én este 20 óra körüli időben egy Magyar utcai családi ház udvarára jutottak be ismeretlen személyek, akik az udvaron szembe találták magukat a tulajdonossal, aki kérdőre vonta őket.
A személyek azt állították, hogy polgárőrök, de ezt a sértett nem hitte el, ezért távozásra szólította fel őket, akik futva menekültek a hátsó Király utca felőli kerítés irányába. A kerítéshez érve egyikük minden előzmény nélkül egy tárggyal fejbe vágta az ottlakó   sértettet, majd elmenekültek a helyszínről.
A bántalmazás során a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, az esettel kapcsolatban a nyomozást a Szigetszentmiklósi Rk. folytatja le.

 

Twitter megosztás Google+ megosztás