2024. április 26.

Hétfőn megnyílik a kondipark a Bezerédin

2022. július 21. csütörtök

Címkék: Bezerédi Park
A napokban az utolsó simításokkal is végeznek a Haraszty Ferenc utcában az új kondiparknál, hétfőtől már használni is tudja mindenki, aki szeretne a szabadban sportolni.

A kondipálya éjjel-nappal nyitva lesz – természetesen a térfigyelő kamerákra is gondoltunk, ott lesznek hamarosan, ugyanúgy, ahogy a zöld növényeket is el fogjuk ültetni ősszel, ahogy az időjárás enyhébb és kedvezőbb lesz a kertészeti munkákhoz.

Ez a beruházás egy nyertes pályázatunk eredményeként, kormányzati támogatással valósult meg a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében a mindennapos sportolás feltételeinek érdekében. A most elkészült kondipark közvetlen szomszédságában a város saját forrásaiból és támogatásból jelenleg is épülő Bezerédi Sportparkot még nem lehet látogatni, annak átadására az ősz folyamán kerül majd sor. Az építési terület azonban a kerítéseken keresztül jól látható, szépen haladnak a kivitelezők a különböző sportpályákkal, létesítményekkel.

A most megnyíló szabadtéri kondipályán 17 különböző eszköz, (pl.dupla multifunkciós tréner, különböző húzódzkodók, kapaszkodó létrák, lépegetők, has- és hátizom erősítők) várja a sportolni vágyókat a kondiparkban rakortán burkolattal és ivókúttal.

Használják egészséggel és kérjük, vigyázzunk együtt rá!

Twitter megosztás Google+ megosztás