2024. április 23.
Figyeljétek karácsonyi fényekkel kivilágított lovas hintóját, ahogy körbejárja a város 7 helyszínét, vagy találkozzatok vele a buszon!

Decemberben minden megtörténhet! A csodavárás hónapjában a felnőttek azon dolgoznak, hogyan tudnák feledhetetlenné tenni a gyerekek számára az ünnepet– így a Dunaharaszti Balett Stúdió és a Szivárvány Óvoda vezetésének együttműködésével készül a decemberi varázslat, amiben nagy szeretettel segédkezik az Önkormányzat is! A Ventona Trans is meglepetéssel készül!

HINTÓN ÉRKEZIK A MIKULÁS!

A városban december 6-án délután kivilágított lovas hintón utazik körbe a Mikulás!

Aki szemfüles, az találkozhat is vele! Megszereztük egy krampusztól az útvonal tervét, így egy kicsit segíteni is tudunk, hogy el ne szalasszák a lehetőséget a gyerekek, hogy szaloncukrot kapjanak a Nagyszakállútól!

1. Knézich utcai játszótér - 15:30

2. Pillangó lakópark - 15:50 

3. DMTK pálya - 16.10

4. Baktay tér - 16:30

5. Domb utca - Csengeri utca sarok - 16:50

6. Kalózhajós játszótér - 17:10

7. Petőfi-szobor - 17:30

 

5-10 perc eltérés előfordulhat, de ez talán nem is baj, hiszen a Mikulásra érdemes várni, figyelni, hogy vajon feltűnik–e fényes lovas hintója!

(Kérjük, hogy maszkot a szabadtéren is viseljenek a 6 éven felüli gyerekek és a felnőttek, valamint tartsák egymástól a kb. 1,5 méteres távolságot.)

MIKULÁS BUSZ – a Ventona-Trans meglepetése!

December hónapban hétvégén és ünnepnapokon menetrend szerint óránként jár az ünnepi busz a Dunaharaszti Hév és a Tesco között.

A helyi buszjáraton december 6-án 9-12 óra között és 14-18 óra között lehet találkozni majd a Mikulással!

 

Twitter megosztás Google+ megosztás