2024. március 28.

Fogadj örökbe egy fát!

2019. március 28. csütörtök

Címkék: Zöld Haraszti
FIGYELEM! MÁR A PROGRAMRA FORDÍTOTT TARTALÉK KERET IS ELFOGYOTT. KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET, DE AZ IGÉNYEKET CSAK A KÖVETKEZŐ SZAKASZBAN (VAGY ŐSSZEL, VAGY JÖVŐ TAVASSZAL) TUDJUK TELJESÍTENI. Azokat keressük, akik szívesen látnák portájuk előtt egy fa felnövekedését. Tegyük együtt zöldebbé a várost!

Kedves Dunaharasztiak!

Tegyük együtt zöldebbé a várost!

Dunaharaszti Város Önkormányzata lakossági faültetési programot indít „Fogadj örökbe egy fát!” néven. Amennyiben szeretnék a házuk előtti közterületen egy szépen terebélyesedő fa felnövekedését végigkísérni, írjanak nekünk a muszak@dunaharaszti.hu címre, vagy hívjanak minket az 504-468-as számon! Munkatársaink kimennek, megbeszélik a részleteket (pl. az adott helyre alkalmas fafajta, a fa gondozásának módja).

A fa beszerzésével, elültetésével kapcsolatos minden költséget az önkormányzat áll, erre egy megfelelő keretet különítettünk el a költségvetésben. Az Önök vállalása az lesz, hogy vigyáznak a cseperedő fára, gondozzák, felnevelik. Tegyünk együtt környezetünkért!

*

Az önkormányzat több olyan közterületet is kijelölt a városban, ahol akár egész fasorok elültetésére is mód és lehetőség van. Elindítjuk a Zöldharaszti programot, a fásításra, virágosításra minden évben kiemelt figyelmet fordítunk!

Dr. Szalay László polgármester

Twitter megosztás Google+ megosztás