2024. szeptember 27.

Dunaharasztin járt a Mikulás!

2022. december 6. kedd

Címkék: Mikulás
Már harmadik éve, kivilágított lovas mesehintóján érkezett a Mikulás december 5-én, a koraesti órákban Dunaharasztira, hogy meglátogassa a városunkban élő gyerekeket.

A legkisebbek szüleikkel, nagyszüleikkel idén is kisétáltak a város különböző pontjaira, hogy Télapóval találkozhassanak. A Knézich utca után a Pillangó lakónegyed, majd onnan a Millennium telep következett. Az Arany János utcában a DMTK pályánál lehetett látni a Mikulást, majd a népszerű Baktay téri állomás után suhant a lovas hintón tovább a Domb utcai gyerekekhez, onnan a Kalózhajós játszótérre, majd utolsó állomására, a Petőfi szoborhoz vitte őt a mesehintó, ahol elbúcsúzott tőlünk segítő manóival együtt. A meleg teáról az Önkéntes Összefogás Dunaharasztiért Egyesület csapata gondoskodott a Knézich utca-Nyárfa utca sarkán, bizony, mindenkinek jólesett a csípős hidegben egy kis lélekmelegítő.

Jövőre újra eljön a Nagyszakállú a gyerekekhez!

Minden közreműködőnek köszönjük a szervezést, amivel örömöt varázsoltak a gyerekeknek – és talán a felnőtteknek is ebben a zűrzavaros világban.

fotó: Tóth Gábor /dunaharasztionline.hu

Twitter megosztás Google+ megosztás