2024. április 25.
A Laffert Kúriában dr. Szalay László polgármesterrel és Pánczél Károly országgyűlési képviselővel több, a város számára nagy jelentőségű beruházásról egyeztettek.

A képen dr. Szalay László, Szijjártó Péter és Pánczél Károly 

A Marso Kft. új telephelyének ünnepélyes átadójára érkezett ma Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Dunaharasztiba. A bővülés újabb 50 munkahelyet és növekvő helyiadó-bevételt jelent a városnak. A Marso Kft. Dunaharasztiból fogja ellátni egész Nyugat-Magyarországot és további expanziót terveznek Szerbia és Szlovákia felé.
Az ünnepélyes esemény után a Laffert Kúriában Szijjártó Péter, Pánczél Károly országgyűlési képviselő, dr. Szalay László polgármester és Lehel Endre alpolgármester az ipari park fejlesztése és a Budapest-Belgrád vasútépítés kapcsán felmerülő infrastrukturális feladatokat beszélte át. Komoly esély nyílt arra, hogy az egyeztetés eredményeképp központi forrásokból segítséget kap Dunaharaszti a Paál László utca két végén a körforgalom, illetve a vasúti aluljáró megépítéséhez, amelyek a legnagyobb horderejű fejlesztések között szerepelnek a közeljövőben.
 
Fotó: Tóth Gábor
Twitter megosztás Google+ megosztás