2024. április 24.
Dunaharaszti városa minden év június elején a közalkalmazottakat ünnepli. A nagyszabású rendezvény az egészségügyben, nevelésben, oktatásban, idősgondozásban, családsegítésben és kulturális területen végzett rendkívül értékes és fontos munkára hívja föl a figyelmet.

A Városi Sportcsarnok ilyenkor megtelik terített asztalokkal, ahová megérkeznek a különböző nélkülözhetetlen hivatások képviselői: tanítók, ápolók, orvosok, védőnők, kisgyermeknevelők, idősgondozók, óvónők, könyvtárosok, kulturális szakemberek, akik mind-mind a város lakóinak testi és szellemi egészségéért dolgoznak.

Dunaharaszti Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022-ben is úgy döntött, hogy minden közalkalmazott pénzbeli jutalmat kap a közösségért végzett munkája elismeréseképpen. A hagyományoknak megfelelően három díjat is átadott a város vezetősége. A Dunaharaszti Gyermekeiért díjat Gregus Márta, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pedagógusa kapta. Dunaharaszti Kiváló Pedagógusa idén Csapóné Nagy Klára, a Szivárvány Óvoda vezetője lett, a Dunaharaszti Lakosságának Egészségéért- és Szociális Ellátásáért díjat dr. Bereczki Sándor Péter háziorvos, egészségügyért felelős alpolgármester vette át dr. Szalay László polgármestertől és Kiss Gergely jegyzőtől.

Gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük a munkáját minden közalkalmazottnak!

Twitter megosztás Google+ megosztás