2024. április 20.

Ballag már a vén diák...

2021. június 14. hétfő

Címkék: ballagás
Elballagtak Dunaharaszti nyolcadikos tanulói a hétvégén, több száz család ünnepelte az általános iskolás korszak lezárását.

Különösen fontos volt ez az alkalom, hiszen a járványveszély miatt tavaly csak korlátozottan lehetett megtartani, illetve el is kellett halasztani több intézményben a ballagást. Mindannyian drukkoltunk, hogy idén igazán ünnepelhessenek a családok. Az elmúlt hétvége virágcsokrokkal, lufikkal, gyönyörű, ünneplőbe öltözött lányokkal és fiúkkal, meghatott családtagokkal és pedagógusokkal töltötte meg a város három általános iskoláját. Ünnepeink emelik ki a hétköznapok sorából azokat a pillanatokat, amelyekre sok éven át emlékezünk és a ballagás az egyik ilyen fontos esemény a család életében: jelzi, hogy gyermekeink egy következő életszakaszba léptek és bizony, hamarosan éretté válnak arra is, hogy kirepüljenek. Még szükségük van a család és az iskola megtartó erejére, de már nem a gyermekkor folytatódik, hanem elkezdődik az ifjúkor.

A középiskolába induló dunaharaszti fiatalságnak nagyon sok sikert, örömteli és izgalmas élményeket, új barátokat, kiváló tanárokat, mestereket kívánunk!

Köszönjük a pedagógusok munkáját, akik végigkísérték a gyerekeket eddig a fontos mérföldkőig!

Szeretettel gratulálunk a szülőknek ebből az alkalomból és kívánjuk, hogy a következő években legyen sok örömteli, büszke és boldog közös élményük gyermekeikkel!

Dunaharaszti Város Önkormányzata

Twitter megosztás Google+ megosztás