2024. március 29.
Tisztelt Harasztiak! Amikor a Knézich utcai játszótér helyére felépítettük az új bölcsődét, ígéretet tettem Önöknek, hogy a megszűnt közösségi tér helyett újat, szebbet, jobbat építünk, lehetőleg a környéken.

És az ígéret valósággá vált: május 24-én átadtuk Önöknek a gyönyörű, új játszóteret, amely bizonyosan Dunaharaszti egyik új ékessége lesz. Az ingatlan megvásárlásában, a játszótér kitalálásában és megvalósításában végig segítségünkre volt Drscsákné Kerekes Gabriella képviselő asszony, köszönet érte. És köszönet Önöknek is a türelmükért és a bizalmukért, és kérem, hozzák el gyermekeiket, unokáikat, hadd lakják be, hadd töltsék meg élettel az új játszóteret!

Birtokba veszik a gyerekek az új játszóteret. Az előtérben Drscsákné Kerekes Gabriella, a körzet önkormányzati képviselője és Karl József alpolgármester

Az avatás délutánja csodás volt, rengeteg gyermeknek sikerült önfeledt, boldog perceket szereznünk. De nem állunk meg, megyünk tovább, hiszen Dunaharasztin örvendetesen sok a gyermekes család, fejlesztéseink irányát is ez határozza meg. Beindult az új bölcsőde, a nyáron új óvodai férőhelyeket teremtünk, a Százszorszép ovit felújítjuk, a Rákóczi iskolát – a tankerülettel összefogva – tovább bővítjük és építünk ott egy vadonatúj ebédlőt is. És haladunk előre a nagy projekt, a sport-szigeti gyermektábor felépítésének útján is.

Továbbra is keressük az új helyeket, lehetőségeket, és ha már játszótér: a Bezerédi telepen található létesítményen egy komoly fejlesztésre készülünk, de ez legyen a közeljövő zenéje!

Dr. Szalay László, Dunaharaszti Város Polgármestere

Twitter megosztás Google+ megosztás