2024. május 22.
Városunkban régi hagyomány, hogy gálaműsorral, uzsonnával, ajándékcsomaggal köszöntjük a szépkorú Hölgyeket és Urakat az Idősek Napja alkalmából. Ahogyan azt köszöntő beszédében dr. Szalay László polgármester kiemelte, ez az a generáció, ami megalapozta Dunaharaszti jelenét, hiszen az a fejlődés, amelynek a szemtanúi lehetünk, nélkülük nem jöhetett volna létre, ezért is külön köszönet illeti őket.

Háromszáz vendéget hívtunk meg a József Attila Művelődési Házba, a gyülekezés már kora délután két órakor elkezdődött, majd háromkor kezdetét vette az ünnep, ahol elsőként Gáll Sándor intézményvezető köszöntötte a megjelent vendégeket és képviselőket.

Az ötven rangidőst a Képviselő-testület tagjai: Karl József alpolgármester, Lehel Endre alpolgármester, Fényes István, Gerber Ferenc, Horváth Jenő, Hajdu Zsolt, Kerekes Gabriella és Kücsön Sándor képviselők köszöntötték név szerint, majd személyesen adták át az ajándékcsomagokat. Idén a legidősebb megajándékozott 1931-es születésű volt.

Az ajándékozás után először Gonda László és zenekara játszott jól ismert, kedves slágereket, majd az uzsonna után következett az élőzenés operett gála Teremy Trixi, Baráth Zoltán, Domoszlai Sándor, Vörös Edit és a produkció táncosainak közreműködésével.

Szeretettel köszöntjük ezúton is Dunaharaszti időseit, jó egészséget, boldog éveket kívánunk!

Dunaharaszti Város Önkormányzata

Twitter megosztás Google+ megosztás