2024. április 19.
Dunaharaszti 20-21 - Ünnepeljünk együtt – Húszéves a Város! Ezzel az üzenettel találkozhattak a harasztiak az elmúlt hat hónapban minden héten a városi facebook csoportokban. A 20-21.dunaharaszti.hu ünnepi weboldalra feltöltött tartalmainkat az emberek megosztották, kedvelték, különféle hozzászólásokat írtak. Történetek jutottak eszébe az itt lakóknak a gyerekkorukról, régi óvónénikről, tanárokról, közös élményekről… öröm volt tapasztalni az érdeklődést.

Hamarosan búcsúzunk a riportalanyokkal való érdekes beszélgetésektől, forgatásoktól, az elektronikus könyvtár és helytörténeti gyűjtemény böngészésétől, a haraszti legendák felkutatásától. Már csak egyetlen kisfilmmel fogunk jelentkezni júniusban, melyben visszatekintünk erre a szép időszakra.

Több, mint 10.000 egyedi felhasználó tekintette meg az ünnepi weboldalt az elmúlt hónapokban. Dunaharasztin kívül 11 magyarországi városból keresték a tartalmakat, külföldről a legtöbben Bécsből jelentkeztek. Stuttgartból, Münchenből, Berlinből, Londonból és Bukarestből is érkeztek látogatók.

Aki esetleg most, az újság hasábjaiból értesül az oldal létéről, nem késő meglátogatni! Keressék fel, tekintsék meg a riportfilmeket, olvassák el a cikkeket, nézegessenek régi-új fotókat Dunaharasztiról!

http://20-21.dunaharaszti.hu

Twitter megosztás Google+ megosztás