2022. augusztus 13.
A Magyar Posta közleménye.

A Magyar Posta Zrt. célja, hogy országszerte a legmagasabb minőségben szolgálja ki ügyfeleit és európai színvonalú szolgáltatásokat nyújtson.

Mint az ismertté vált a Dunaharaszti – Annaház postát üzemeltető vállalkozó felmondta a közreműködői szerződést, ezért 2022. augusztus 5-től a posta szüneteltetésére kerül sor. Fontos megjegyezni, hogy a változás nem veszélyezteti az ellátásbiztonságot. Dunaharaszti méretéhez kötötten a jogszabályi kötelezettség alapján 1 posta üzemeltetése elvárt a településen, és ez továbbra is teljesülni fog. A Dunaharaszti 1 posta minden felmerülő postai ügyféligényt továbbra is ellát. Az ügyfeleket a megszokott nyitvatartási időben várja: hétfő – péntek 08:00 – 18:00 óra között.

Hangsúlyozzuk, hogy szem előtt tartva a lakosság érdekeit, a jogszabályi elvárás ellenére, azon felül a Magyar Posta Zrt. folyamatosan vizsgálja a település postai feladatellátásának lehetőségeit. A Magyar Posta ennek megfelelően továbbra is tervez ezzel szolgáltatóhellyel, ezért pályázatot ír ki a további üzemeltetésre.

Twitter megosztás Google+ megosztás