2023. december 02.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Dunaharaszti Város Önkormányzata házimacska ivartalanítási programot szervez. Az Önkormányzat az ivartalanítás költségét 100 % arányban vállalja, mely költség a műtét és a bódítás nélküli varratszedés díját tartalmazza. Az esetlegesen felmerülő egyéb költségek az Állattartót terhelik.

Az ivartalanítási programban Dunaharasztin állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező állattartó vehet részt, aki nyilatkozik arról, hogy a lakcímén életvitelszerűen tartózkodik és ez a cím megegyezik a házimacska tartási helyével. A programban jövedelmi viszonyra tekintet nélkül lehet részt venni.

Az ivartalanítás az Equipet Állatorvosi Rendelőben (2330 Dunaharaszti, Jókai Mór utca 34.) történik, Állattartó és az Állatorvos által előzetesen egyeztetett időpontban.

A programban történő részvételre a Polgármesteri Hivatal (2330 Dunaharaszti, Fő út 152.) B/2 jelű épületében Takácsné Bagi Andrea ügyintézőnél (tel.: 06-24-504-465, e-mail: bagi.andrea@dunaharaszti.hu) az igénybejelentő lap és a szükséges mellékletek csatolásával lehet jelentkezni.

A kérelemhez csatolandó mellékletek:

  • Hiánytalan adattartalommal kitöltött kérelem nyomtatvány
  • Személyi igazolvány, lakcím kártya
  • A beazonosításhoz szükséges, macskáról készült fénykép
Kapcsolódó fájl: Igénybejelentő lap
Twitter megosztás Google+ megosztás