2024. április 16.
Tisztán kivehető a térfigyelő kamerák felvételein az az öt - fiatalkorúnak tűnő - személy, aki a tegnapi értelmetlen rongálást elkövette a Kegyeleti Parkban. Semmi nem marad következmények nélkül, nemsokára egy felderített szemétlerakásról is beszámolunk.

A közelmúltban újíttatta fel az Önkormányzat a város egyik fő ütőerének számító Temető utcát, és ahogy az rendjén is van, az erről - és az állami támigatásról - tájékoztató táblát kihelyezte a Kegyeleti Park sarkára. A park belsejében eddig is történtek kisebb-nagyobb rongálások, de a tábla eddig megúszta. A - stílusosan szólva - kegyelmi időszak azonban tegnap véget ért.

Sajnos vannak olyanok, akik a közterületen elhelyezett táblákat, utcabútorokat, szemeteseket célpontnak tekintik, alkalmasnak találják arra, hogy levezessék rajtuk a feszültséget, vagy a túltengő tesztoszteron-szintjükön faragjanak valamennyit. Nem kell mondani, mennyi bosszúságot, sőt, inkább elkeseredést okoznak ezzel a város lakóinak, és mennyi az a kár, amit mindannyian állunk ezek után.

Most azonban kiváló, tűpontos felvételeink vannak az elkövetőkről, a Polgármesteri Hivatal megtette a feljelentést, és a felvételeket a rendőrségnek átadta. Kérni fogjuk a felelősök példás megbüntetését, mert ez így már nem mehet tovább, minden ilyen esetnek következménye kell, hogy legyen.

Ennyi maradt a táblából

Twitter megosztás Google+ megosztás