2024. március 28.
A Zónabérlet után a Volánbusz egy újabb fejlesztéséről számolhatunk be. Dunaharasztit kiemelten kezelik, amely a közlekedési cég és az Önkormányzat remek kapcsolatának is köszönhető.

Nagyon jó az együttműködés a Volánbusz Zrt. és Dunaharaszti Város Önkormányzata között. Az idei évben az is előfordult, hogy haraszti utazók és a városvezetés kérésére módosított a cég a menetrenden, a város által felszerelt elektronikus utastájékoztató táblák pedig a Volánbusz járatait is tartalmazzák. Amint azt megírtuk, az országban először Dunaharasztin vezették be a zónabérletet, amely a MÁV, a HÉV és a Volánbusz járataira egyaránt érvényes, most pedig újabb fejlesztésről számolhatunk be.

Bizonyára találkoztak már az autóbusszal utazók Dunaharaszti, HÉV-állomás autóbusz megállóhelyen a Volánbusz Zrt. által kihelyezett egyszerű, de annál nagyszerűbb ötletes megoldással. Ugyanis a szolgáltató napenergiát hasznosító, napelemes és LED-es megvilágítású menetrend tartókat helyezett ki. Ezzel a frappáns eszközzel megkönnyítik az autóbusz menetrendet böngésző utas életét, hiszen könnyebben tud tájékozódni sötétedés után is az induló járatok időpontjai között. A praktikusság mellett egy fontos és régóta tapasztalható problémát is sikerült megoldania a szolgáltatónak, ugyanis szakmai forrásokból tudjuk, hogy a berendezés kialakítása lehetővé tette, hogy por és páramentes legyen. Ezzel kiküszöbölve a menetrendi papír átázását, olvashatatlanná válását.

Örülünk, hogy Dunaharaszti is kapott a készülékekből, hiszen a közösségi közlekedés fejlesztését a Város vezetése fontosnak tartja.

Bízunk benne, hogy valamennyi utazó megelégedését szolgálja majd éveken át. Vigyázzunk rá!

Twitter megosztás Google+ megosztás