2024. május 05.
Címkék: kormányablak
Ünnepélyes keretek között adták át a kormányablakot Dunaharasztin, a Báthory utcában. A munkaállomások hétfő reggeltől újra az ügyfelek szolgálatában állnak majd.

A képen balról jobbra: dr. Navracsics Tibor, Pánczél Károly, dr. Tarnai Richárd, dr. Szalay László

Megérte a várakozás, hiszen az új intézményben sokkal többféle ügyet tudnak elintézni a lakosok.

Az ünnepélyes eseményen jelen volt dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, Pánczél Károly, térségünk országgyűlési képviselője, dr. Tarnai Richárd, Pest vármegyei főispán, dr. Radics Orsolya, a Pest vármegyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Szalay László polgármester, Karl József és Lehel Endre alpolgármesterek, valamint Kiss Gergely jegyző.

Április 8., hétfő 8:00 órától várja a haraszti Kormányablak az ügyfeleket. Bármely közigazgatási hatósági ügyben benyújthatják kérelmüket, ezeket a Kormányablak továbbítja az eljáró hatóságnak. Közel száz féle ügyet helyben is el lehet intézni, de sok más témában helyben kaphatnak tájékoztatást az adott eljárással, ügyintézéssel kapcsolatban. Akár útlevélről, személyi okmányokról, családi pótlékról, jogosítványról, TAJ kártyáról, földhivatali ügyintézésről vagy adózásról legyen szó, a Kormányablakban tudnak Önnek segíteni.

Fotó: Tóth Gábor/dho

A Dunaharaszti Kormányablak nyitvatartása a következő:

hétfő: 8:00-18:00
kedd: 8:00-16:00
szerda: 11:00-19:00
csütörtök: 9:00-16:00
péntek: 8:00-14:00
szombat: Zárva
vasárnap: Zárva

 

Twitter megosztás Google+ megosztás