2024. április 27.
FRISS! A tavaszi időpontok mind beteltek, az önkormányzat ősszel újra meghirdeti a szűréseket!

április 5., április 19. és május 3., 17 órától kezdve. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. A vizsgálaton dunaharaszti állandó lakosok vehetnek részt, az 50 év feletti férfiak tartoznak a rizikócsoportba, ezért számukra a részvétel különösen ajánlott!

Az önkormányzat az idei évtől az anyajegyszűréssel bővíti az ingyenes szűrővizsgálatok körét, érzékelve a rosszindulatú daganatos bőrbetegségek, melanómák sajnálatosan növekvő számát. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vizsgálaton kizárólag az anyajegyek szűrésére tudunk sort keríteni, egyéb bőrbetegségek, elváltozások, gombás fertőzések nem tartoznak ebbe a körbe!

Ha azonban Ön gyorsan növekvő, színét változtató, vérző anyajegyet tapasztal magán, vagy csak szeretné anyajegyeit megnézetni, jöjjön el a vizsgálatra!

A szűrésre szintén a Damjanich u. 23. sz alatti orvosi rendelőben kerül sor, a vizsgálatokat Dr. Sas Andrea Barbara bőrgyógyász szakorvos végzi el április 16-án és május 7-én, szombati napokon, 9-13 óra között. Előzetes bejelentkezés szükséges, munkanapokon, a 20/566-8481-es számon, 16-18 óra között Leimetter Erika asszisztens várja a hívásokat (ilyen vizsgálatra egyébként május 20-án, az Egészségnap keretein belül is lesz lehetőség).

Ezen a vizsgálaton a dunaharaszti állandó lakcímmel rendelkező felnőtt lakosok vehetnek részt.

Kérjük, vegyék igénybe ezeket a lehetőségeket!

Dr. Bereczki Péter, egészségügyért felelős alpolgármester

Twitter megosztás Google+ megosztás