2024. május 05.

Elkészült a Paál László utca!

2024. április 11. csütörtök

Címkék: útépítés
Kétéves előkészítő szakasz, tervezés, majd kivitelezés után az utolsó simítások is elkészültek április 10-én a Paál László utcán.

A 972 méter hosszú és 6,5 méter széles, mindkét oldalon szegéllyel ellátott útszakasz kétrétegű aszfaltszerkezetű burkolatot kapott. A beruházás egészét Dunaharaszti Város Önkormányzata finanszírozta. Későbbi terveinkben szerepel az út mindkét oldalán egységes fasor telepítése, valamint járda és biciklisáv kialakítása is.

Az M0 autóút irányából hazafelé érkezőknek jobbra, illetve Taksony irányából balra kanyarodva az 51-esről egyszerűbb lesz a közlekedés a városba. A Palál László utca - 51-es út csomópontnál a kikanyarodásnál "kötelező haladási irány jobbra" tábla irányítja a forgalmat. A nagyívben balra kanyarodás, valamint az egyenesen áthaladás szigorúan tilos és balesetveszélyes!

Dunaharaszti Város Önkormányzata teljesítette vállalását. Továbbra is azon dolgozunk, hogy elérjük azt, hogy állami forrásokból megépüljön a csomópontnál a körforgalom, amely majd mindkét irányban lehetővé teszi a közlekedést.

Fotó: Tóth Gábor/dho

Twitter megosztás Google+ megosztás