2024. április 27.

Begyűjtjük a veszélyes hulladékot

2018. május 4. péntek

Ne dobd el, hozd el nekünk, elintézzük. Május 26., Sport-sziget,mindjárt az elején. Részletekért katt!

VESZÉLYESHULLADÉK GYŰJTÉSI AKCIÓ DUNAHARASZTIN

2018. május 26-án (szombaton) 08 h-tól-12 h-ig

Dunaharaszti Város Önkormányzata szervezésében ingyenes lakossági veszélyes hulladék gyűjtésre kerül sor.

Begyűjtés helyszíne:

Sport-sziget

(egykori vasudvar területe)

A gyűjtés során leadható hulladékok:

gumiabroncsok, savas akkumulátorok, fáradt-olaj, használt étolaj, olajos flakonok, a háztartásokban használt festékek és hígítók, fakonzerváló szerek, korrózióvédő anyagok, háztartási tisztítószerek és vegyszerek, a különböző gyógyszerek, kozmetikumok, száraz- és gombelemek, fotóvegyszerek, higanytartalmú hulladékok (pl. rossz hőmérők, fénycsövek), növényvédőszerek és irtószerek, valamint mindezen anyagok göngyölegei.

A gyűjtés során leadható elektromos és elektronikai berendezések:

háztartási kisgépek, információs és távközlési berendezések, szórakoztató elektronikai cikkek, elektromos és elektronikai barkácsgépek, szerszámok, ellenőrző-vezérlő és megfigyelő eszközök, rádiótelefon készülékek.

Nagyméretű hűtők, hűtőládák, mosógépek átvételére nincs lehetőség, azokat új berendezés vásárlása során az üzletek átveszik!!!

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy a gyűjtés háztartási mennyiségre vonatkozik (néhány darab, -liter stb.), a több éve felgyülemlett, nagy mennyiségű veszélyes hulladék, illetve veszélyes hulladéknak nem minősülő (bútor, lom, építési törmeléket stb.) hulladékot nem áll módunkban átvenni.

Hulladék leadására kizárólag dunaharaszti lakosoknak van lehetősége, melyet lakcímkártyával kell igazolni.

A gyűjtés rendőrségi felügyelet mellett történik és a Dunaharaszti Polgármesteri Hivatal munkatársai ellenőrzik a leadott hulladék fajtáját, mennyiségét.

 

Twitter megosztás Google+ megosztás