2024. április 27.
Akcióban a miklósi járőrök

El akarta kötni a bringát, pórul járt

2014. november 3. hétfő

Megfogták azt az elkövetőt is, aki egy üzlet ajtaját akarta magával vinni.

Két férfi kerékpárt próbált eltulajdonítani egy tárolóból, míg egy ember egy üzlet ajtajáról akarta lefeszíteni az alumínium borítást.
A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Tibor 54 éves dunaharaszti és M. Ferenc 55 éves szigetszentmiklósi lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. október 23-án 19 óra körüli időben az egyik szigetszentmiklósi HÉV megállónál lévő tárolóból megkíséreltek eltulajdonítani egy kerékpárt úgy, hogy az 55 éves férfi egy erővágóval elkezdte levágni a lakatot, míg L. Tibor figyelte a társát. A bűncselekmény elkövetését észlelte egy állampolgár, aki azonnal értesítette a rendőrséget.
A szigetszentmiklósi rendőrök a helyszín közelében elfogták M. Ferencet és társát, akiket előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.
Szintén lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. István 48 éves szigetszentmiklósi lakos ellen.
A megalapozott gyanú szerint V. István 2014. október 25-én 20 óra körüli időben egy csavarhúzó segítségével megpróbálta lefeszíteni az alumínium borítást egy szigetszentmiklósi üzlet ajtajáról, azonban egy állampolgár észlelte a bűncselekményt és értesítette a bolt tulajdonosát. A sértett ezt követően hívta a rendőrséget. 
A járőrök a helyszínen elfogták és előállították a 48 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.
A három férfi ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja le.

Szigetszentmiklós, 2014. október 28.

Szigetszentmiklós Rendőrkapitányság
 

Twitter megosztás Google+ megosztás