2024. április 26.
Nagy sikerrel zárult a szépségverseny

Gyönyörű lányok a színpadon

2011. január 13. csütörtök

Szépséges fiatal lányok, nyüzsgés, fények, csillogó szemek, heves készülődés, temérdek érdeklődő, profi fellépő csapat. Ezzel találkozhatott, aki a helyszínre érkezett. A versenyzők izgalma és az érdeklődők kíváncsisága melegítette fel Dunaharasztit ezen a meglehetősen hideg szombati napon.

A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola sportcsarnoka adott méltó otthont a 2011. január 8-án, szombaton délután megrendezett Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Pest megyei döntőjének. A nagy érdeklődéssel kísért rendezvényen az elődöntő során 17 lány kapott lehetőséget szépsége megmutatására. Különösen figyelemre méltónak bizonyult Ilyés Jenifer, városunk büszkesége, aki továbbjutott az elődöntőből. Dunaharasztin kívül képviseltették magukat versenyzők Péteriből, Maglódról, Nagykovácsiból, Szentendréről és Budapestről is.
A fürdőruhás bemutató előtt a pódiumon végiglépkedtek a szépségek a kedvenc ruhájukban, majd estélyi ruhában is. A verseny része volt az is, hogy a műsorvezető, Kautzky Armand  Dunaharasztiról tett fel  kérdéseket. A zsűrinek, így dr. Szalay László polgármesternek – aki a zsűri elnöki tisztét is ellátta - nem volt könnyű dolga. Amíg ők a szigorú pontozási rendszer szerint nekifogtak a versenyzők értékelésének, addig a varázslatos Zséda koncertjét élvezhették a jelenlévők.

Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny
Pest Megyei döntőjének helyezettjei:
I.    Szamos Vanda(Nagykovácsi)
II.    Góhér Nikoletta (Maglód)
III.    Ilyés Jenifer(Dunaharaszti)


Dunaharaszti Szépe -  Ilyés Jenifer


Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Twitter megosztás Google+ megosztás