A Bárkáért főztek

2017. 05. 26.

És jóízűen el is fogyasztották. Több százezer forintot gyűjtöttek össze azok a civilek, akik a Corner Café előtt gyűltek össze egy hagyományteremtő családi napra.

A Rotary Club is ott lesz a gyermeknapon

2017. 05. 23.

És közös programokat szervez a Család- és Gyermekjóléti Szolgálattal.

Felosztották a civil szervezetek támogatási keretét

2017. 04. 24.

14 millió forinttal támogatja a város a helyi egyesületek, civil szervezetek programjait, a közösség érdekében végzett tevékenységét. A polgármester a képviselő-testület és a hivatal nevében megköszönte a nyugdíjba vonuló Pethő Zoltán jegyző munkáját.

Újabb fejlesztések a piac területén

2017. 04. 21.

Dunaharasztin ikonikus „intézménynek” számít a városi piac, amely egyre népszerűbb a környékbeli települések lakói körében is. Nyüzsgő, színes forgatagával olyan, mint egy agóra, egy találkozóhely, legfőbb erénye pedig az, hogy az itt áruló kereskedők kiváló minőségű áruval látják el a kilátogató vevőket.

Raben - egy nemzetközi cég, amely otthonra talált Dunaharasztin

2017. 04. 18.

Új állásajánlatokkal keresett meg minket a Raben Trans European Hungary Kft. Szívesen adjuk közre ezeket, és ennek "ürügyén" bemutatjuk a céget.

Üzenet a jövőbe - letették a sportcsarnok alapkövét

2017. 04. 12.

Időkapszulát rejt a Városi Sportcsarnok alapköve, melyet ünnepélyes keretek között helyeztek el az építkezés területén, 2017. április 11-én délután. Szerepel benne - többek között - mindazok neve, akiknek része van abban, hogy városunk ezzel az impozáns építménnyel gazdagodik, és egy Dunaharaszti Hírek c. újság is megidézi korunkat.

Települési fotópályázatot hirdetünk!

2017. 04. 07.

Több kategóriában várjuk képeiteket. A táj, az utca, a ház - minden, ami Dunaharasztiról szól.

A város továbbra is támogatja a rendőrséget

2017. 03. 27.

Kisebb vita után elfogadták a kapitány beszámolóját, lesz új szerződés a város és a rendőrség között. Fontos határozatok születtek az uszoda megvalósulásáért. Megindulhat a piac újraaszfaltozása. Ez történt a testületi ülésen.

Zöldhulladék-gyűjtés: időpontok, körzetek

2017. 03. 27.

Kattintson, mindent megtalál!

Nyerjen egy Skoda Rapidot!

2017. 03. 27.

Újra meghirdetik a "Közlekedik a család!" vetélkedőt. Jó buli, érdemes kipróbálni!
Akkor most megmutatjuk

Ezt tudja majd a Városi Sportcsarnok

2017. 03. 21.

Megkezdődött az építkezés az önkormányzat telkén, az Alsónémedire vezető út mellett. Íme a műszaki paraméterek és a látványtervek!

Elfogadták a költségvetést

2017. 02. 28.

Egyhangú szavazással fogadta el a képviselő-testület a város 2017. évi költségvetését. Folytatódnak az egészségügyi-, szociális- és sport programok, és lesz forrás beruházásokra is.

20-asról 200-asra változott a tábla, sokan ahhoz igazodnak

2017. 02. 15.

Derűs hangulatban ért véget a közmeghallgatás, amikor szóba kerültek a Sport-szigeten tartott raliversenyek. Nem kapott több rendőrt a város, így a közterület-felügyeletet fogja erősíteni. Orvost is nehéz szerezni, a város az egészségügyet is saját forrásaiból fejleszti. Kérdések és válaszok, sok érdeklődő, új rendőrkapitány, kevésbé éles Almási Imre, ráadásul nem is a legvégén. Ez történt hétfő este a művelődési házban.

Megtartotta idei első ülését a képviselő-testület

2017. 02. 02.

A város költségvetését tárgyalták újabb fordulóban, a tervezet ezt követően a közmeghallgatás elé kerül. Átalakul az intézményi struktúra, önállósul a könyvtár és a Szivárvány Óvoda.

Hoppá, tél lett újra!

2017. 01. 31.

És olyan, ahogyan már régen láttuk. Bizony, elszoktunk a fogvacogtató mínuszoktól, a befagyott Dunától, a fázós januártól. Haraszti téli színekbe öltözött, őrizzük meg ezt a különös, régen látott városképet. Köszönjük Magyar László Zsolt gyönyörű képeit.

Támogassák a Magyar Vöröskeresztet!

2017. 01. 31.

Adójuk 1%-ával. A Magyar Vöröskereszt Dunaharaszti Csoportja az elmúlt évben négy véradást, sok-sok ruha-, és élelemosztást szervezett az itt élő rászorulóknak, részt vett a nagycsaládosok karácsonyi ünnepségének és megajándékozásának megszervezésében. Önkénteseik szabadidejüket nem kímélve dolgoznak a közösségért. Most arra kérik Önöket, támogassák munkájukat adójuk 1%-ával.

Felelősséggel a városért, a közösségért

2016. 12. 31.

Az önkormányzat mindent megtesz azért, hogy Dunaharaszti fejlődése töretlen maradjon. Közös dolgainkról, tervekről, célokról és a kultúra fontosságáról szól dr. Szalay László polgármester új évet köszöntő írása.

130 családnak tették boldogabbá a karácsonyát

2016. 12. 26.

Az idei évben is összefogott az önkormányzat, a vöröskereszt, valamint haraszti civil szervezetek és magánszemélyek azért, hogy a leginkább rászorulókon segítsenek. Boldog gyermekekkel és jókedvű, a nehézségeket néhány órára elfelejtő szülőkkel telt meg a kultúrház.

Konszenzussal alakul a város költségvetése

2016. 12. 19.

Az első olvasatra már eldőltek a nagy kérdések. Köztiszteletben álló pedagógus kapott kitüntetést. Újabb öt évre megbízták a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjét. Idei utolsó ülését tartotta a képviselő-testület.

Leszállt Dunaharasztira a Gasztroangyal

2016. 11. 30.

És megkóstolta a paradicsomos májat meg a preckedlit. Úgy tűnik, elégedett volt vele.

Megszületett az egyezség az iskolák átadásáról

2016. 11. 28.

Január 1-től az állam teljes körűen átveszi az iskolákat. Új csomópont épülhet a Kőrösi iskola környékén. Eredményes lett a zöldterületek kezelésére kiírt közbeszerzési eljárás. Ülést tartott a képviselő-testület.

A felemelkedéshez a tanuláson át vezet az út

2016. 11. 25.

Ők tizenöten tisztában vannak ezzel, hiszen példamutatóan végzik tanulmányaikat valamelyik közép-, vagy felsőfokú oktatási intézményben.

Itt vannak a JAF HOLZ új állásajánlatai

2016. 11. 21.

Dunaharasztin bővíti csapatát Közép-Európa vezető fakereskedelmi cége. Érdemes nálunk böngészni, folyamatosan frissülő álláslehetőségek!

Megváltozott munkaképességű dolgozókat keresnek haraszti munkahelyre

2016. 11. 18.

Ismételten felhívjuk a figyelmet a honlapunkon található állásajánlatokra. Szerencsére több cég is bővít Harasztin, érdemes ránézni erre az oldalunkra:

Magam is kipróbáltam - dr. Szalay László polgármester gondolatai gyermekeink étkezéséről

2016. 10. 14.

Megoszlanak a vélemények arról,hogy változott-e a gyermekétkeztetés színvonala Dunaharasztin attól, hogy október 3. óta a Junior Zrt. biztosítja a szolgáltatást városunkban. Ez a kérdés szinte minden családot érint, mindannyiunk számára kiemelt fontossággal bír. Az alábbiakban dr. Szalay László polgármester írását közöljük.

A Petőfi Sándor Szavalóverseny győztesei

2016. 10. 12.

A Petőfi-ligetért Baráti Kör a kultúrházban rendezte meg hagyományos szavalóversenyét.

Ez történt a testületi ülésen

2016. 09. 26.

A város növelni akarja az elektromos töltőállomások számát. Új szolgáltató viszi majd el a szemetet. Módosulnak a védőnői körzetek. Tilos a közterületeken italozni.

Egy ifjú dunaharaszti sportoló átlépte a világhír küszöbét

2016. 09. 23.

Sőt, be is lépett rajta. Kolozsvári Kinga, akiről korábban már írtunk ezen a felületen, dobogóra állhatott a kadet-2 kategóriában a kick-box vébén. A versenyt Dublinban rendezték meg, és 47 ország 1700 sportolója vett részt rajta. Kinga végigverte a mezőnyt, és csak egy hajszállal maradt le az aranyról.

Nehéz felsorolni, mennyi minden klassz dolog történt az önkormányzat nyári táborában

2016. 09. 19.

Azért csak megpróbáljuk. 171 gyermek, számtalan kaland, lelkes segítők. Róluk is megemlékezünk, és mindenről, ami ebben a négy hétben történt.

Mentési Pont Dunaharasztin

2016. 09. 08.

Nemrégiben adták át városunkban a Mentési Pontot, amely Dunaharaszti Város Önkormányzata és az Országos Mentőszolgálat együttműködésében valósult meg. Sok kérdés merült fel városunk lakóiban ezzel kapcsolatban, ezért most "tisztába tesszük", milyen szolgáltatást nyújt az innen induló mentőautó.

összesen: 1113 db | 30 db/oldal

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15