Rendőrautót vett a város

2017. 10. 13.

És ünnepélyes keretek között át is adta azt a helyi rendőrőrs állományának. A Suzuki Vitara személygépkocsi az előző, szintén a város által vett, mára becsületben kiszolgált jármű helyébe lép, és reményeink szerint nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tovább növekedjen a rendőri jelenlét a városban. A képen balról jobbra: Király András alezredes, szigetszentmiklósi rendőrkapitány, dr. Mihály István dandártábornok, Pest megyei főkapitány és dr. Szalay László polgármester.

50 zsák szemetet gyűjtöttek össze

2017. 09. 21.

Lelkes önkéntesek, dunaharaszti civilek is csatlakoztak az országos "Te szedd!" akcióhoz, és csak az A3-as csatornából 50 zsáknyi hulladékot gyűjtöttek össze.

Mindenkit vár a Napsugár ovi

2017. 09. 14.

Aki valaha valamilyen kapcsolatba került vele. 60 éves az intézmény, de az utóbbi években egyre csak fiatalodik.

A Coca-Cola megépíti az ország legnagyobb élelmiszeripari raktárát Dunaharasztin

2017. 09. 13.

Kétmilliárd forintos raktárbázis épül Dunaharasztin. A Coca-Cola élelmiszeripari raktárbázisa lesz a legnagyobb Magyarországon.

Kolozsvári Kinga Európa-bajnok!

2017. 09. 12.

Dunaharaszti büszkesége, a Szigetszentmiklós-Tököl SE utánpótláskorú versenyzője a szkopjei európa-bajnokságon képviselte a magyar színeket, és kick-light kategóriában végigverte a kontinenst.

Na de mi történik itt?!

2017. 08. 11.

Építkezünk, mert annak van most itt az ideje.

Fotópályázat '2017 - íme a pályaművek!

2017. 08. 03.

Sikerrel ért véget a Településképi Arculati Kézikönyv készítéséhez kiírt fotópályázat. A pályaművek készítői főleg a dunai táj szépségét örökítették meg, de kaptunk képet virágzó utcai fasorról és veszélyeztetett míves utcakapuról is. A zsűri a következő díjakat osztotta ki:

Óvónőket keres a Hétszínvirág Óvoda

2017. 07. 24.

Óvodapedagógusra és német nemzetiségi óvodapedagógusra is szüksége van Dunaharaszti egyik legszebb intézményének. Hosszú távú, biztos munkahely, kedves kollégák, különösen eleven gyermekek, mi kell még?

Tolvajtempó

2017. 07. 14.

Különös vonzalmat érezhet az illatszerek iránt az a két férfi, akik egy haraszti üzletet rövidítettek meg 130 ezer forint értékben. Címlapképünk szereplői pedig nem ruhát nézegettek a próbafülkében, hanem pénzt számoltak, persze nem a sajátjukat. Rendőrségi hírek, jó minőségű képek, segítsenek, ha tudnak.

Határvadászokat toboroz az ORFK

2017. 07. 03.

Két időpont van, a tököli és a varsányi őrsön lehet jelentkezni.

Bővítik a Rákóczi iskolát, körvonalazódik a körforgalom

2017. 06. 27.

Amihez területeket szerez az önkormányzat. Kissé átalakul a hivatal, de ugyanott marad, ahol eddig volt. A Máv-Alsón is rövidülnek a nappalok, de hosszabbodnak az utak, és szilárdulnak közben. Belehúzott a képviselő-testület a nyári szünet előtt.

Buli lesz a Paradicsomban!

2017. 06. 07.

Egyszer úgyis szeretnénk eljutni a Paradicsomba, miért ne tennénk ezt most, 10-én?? Várják Önt is a szigetlakók!

A Vatikánban képviselte Dunaharasztit...

2017. 06. 06.

...és a haraszti svábságot Horváth Zoltán, aki a magyarországi németek válogatottja (Ungarndeutsche) mezében lépett pályára. Isten áldása kísérte őket, amit az is bizonyít, hogy jól elverték a svájci gárdistákat.

Újra lesz a temetőben virágbolt...

2017. 05. 30.

...a sportcsarnokban pedig geotermikus energia. Új háziorvos a 9. sz. körzetben, főállású iskolaorvos, vezetőválasztás a Szivárvány Óvodában és a kultúrházban, egyhangúan elfogadott zárszámadás, támogatott Bárka Alapítvány, és még megannyi fontos döntés: ülésezett a képviselő-testület.

FOTÓPÁLYÁZAT - MEGHOSSZABBÍTVA!

2017. 05. 29.

Tisztelt Dunaharaszti Polgárok! A Településképi Arculati Kézikönyv készítésének keretében meghirdetett fotópályázat határidejét június 11-ig meghosszabbítjuk! Várjuk minden Dunaharasztiban élő, dolgozó, tanuló fényképeit kedvenc épületéről, utcájáról, tájképéről, részletéről! Eredményhirdetés és díjkiosztás a lakossági fórum keretében 2017. június 17-én 11.00-tól!

A Bárkáért főztek

2017. 05. 26.

És jóízűen el is fogyasztották. Több százezer forintot gyűjtöttek össze azok a civilek, akik a Corner Café előtt gyűltek össze egy hagyományteremtő családi napra.

A Rotary Club is ott lesz a gyermeknapon

2017. 05. 23.

És közös programokat szervez a Család- és Gyermekjóléti Szolgálattal.

Felosztották a civil szervezetek támogatási keretét

2017. 04. 24.

14 millió forinttal támogatja a város a helyi egyesületek, civil szervezetek programjait, a közösség érdekében végzett tevékenységét. A polgármester a képviselő-testület és a hivatal nevében megköszönte a nyugdíjba vonuló Pethő Zoltán jegyző munkáját.

Újabb fejlesztések a piac területén

2017. 04. 21.

Dunaharasztin ikonikus „intézménynek” számít a városi piac, amely egyre népszerűbb a környékbeli települések lakói körében is. Nyüzsgő, színes forgatagával olyan, mint egy agóra, egy találkozóhely, legfőbb erénye pedig az, hogy az itt áruló kereskedők kiváló minőségű áruval látják el a kilátogató vevőket.

Raben - egy nemzetközi cég, amely otthonra talált Dunaharasztin

2017. 04. 18.

Új állásajánlatokkal keresett meg minket a Raben Trans European Hungary Kft. Szívesen adjuk közre ezeket, és ennek "ürügyén" bemutatjuk a céget.

Üzenet a jövőbe - letették a sportcsarnok alapkövét

2017. 04. 12.

Időkapszulát rejt a Városi Sportcsarnok alapköve, melyet ünnepélyes keretek között helyeztek el az építkezés területén, 2017. április 11-én délután. Szerepel benne - többek között - mindazok neve, akiknek része van abban, hogy városunk ezzel az impozáns építménnyel gazdagodik, és egy Dunaharaszti Hírek c. újság is megidézi korunkat.

Települési fotópályázatot hirdetünk!

2017. 04. 07.

Több kategóriában várjuk képeiteket. A táj, az utca, a ház - minden, ami Dunaharasztiról szól.

A város továbbra is támogatja a rendőrséget

2017. 03. 27.

Kisebb vita után elfogadták a kapitány beszámolóját, lesz új szerződés a város és a rendőrség között. Fontos határozatok születtek az uszoda megvalósulásáért. Megindulhat a piac újraaszfaltozása. Ez történt a testületi ülésen.

Zöldhulladék-gyűjtés: időpontok, körzetek

2017. 03. 27.

Kattintson, mindent megtalál!

Nyerjen egy Skoda Rapidot!

2017. 03. 27.

Újra meghirdetik a "Közlekedik a család!" vetélkedőt. Jó buli, érdemes kipróbálni!
Akkor most megmutatjuk

Ezt tudja majd a Városi Sportcsarnok

2017. 03. 21.

Megkezdődött az építkezés az önkormányzat telkén, az Alsónémedire vezető út mellett. Íme a műszaki paraméterek és a látványtervek!

Elfogadták a költségvetést

2017. 02. 28.

Egyhangú szavazással fogadta el a képviselő-testület a város 2017. évi költségvetését. Folytatódnak az egészségügyi-, szociális- és sport programok, és lesz forrás beruházásokra is.

20-asról 200-asra változott a tábla, sokan ahhoz igazodnak

2017. 02. 15.

Derűs hangulatban ért véget a közmeghallgatás, amikor szóba kerültek a Sport-szigeten tartott raliversenyek. Nem kapott több rendőrt a város, így a közterület-felügyeletet fogja erősíteni. Orvost is nehéz szerezni, a város az egészségügyet is saját forrásaiból fejleszti. Kérdések és válaszok, sok érdeklődő, új rendőrkapitány, kevésbé éles Almási Imre, ráadásul nem is a legvégén. Ez történt hétfő este a művelődési házban.

Megtartotta idei első ülését a képviselő-testület

2017. 02. 02.

A város költségvetését tárgyalták újabb fordulóban, a tervezet ezt követően a közmeghallgatás elé kerül. Átalakul az intézményi struktúra, önállósul a könyvtár és a Szivárvány Óvoda.

Hoppá, tél lett újra!

2017. 01. 31.

És olyan, ahogyan már régen láttuk. Bizony, elszoktunk a fogvacogtató mínuszoktól, a befagyott Dunától, a fázós januártól. Haraszti téli színekbe öltözött, őrizzük meg ezt a különös, régen látott városképet. Köszönjük Magyar László Zsolt gyönyörű képeit.

összesen: 1098 db | 30 db/oldal

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14