Zöldhulladék-gyűjtés: időpontok, körzetek

2017. 03. 27.

Kattintson, mindent megtalál!

Nyerjen egy Skoda Rapidot!

2017. 03. 27.

Újra meghirdetik a "Közlekedik a család!" vetélkedőt. Jó buli, érdemes kipróbálni!
Akkor most megmutatjuk

Ezt tudja majd a Városi Sportcsarnok

2017. 03. 21.

Megkezdődött az építkezés az önkormányzat telkén, az Alsónémedire vezető út mellett. Íme a műszaki paraméterek és a látványtervek!

Elfogadták a költségvetést

2017. 02. 28.

Egyhangú szavazással fogadta el a képviselő-testület a város 2017. évi költségvetését. Folytatódnak az egészségügyi-, szociális- és sport programok, és lesz forrás beruházásokra is.

20-asról 200-asra változott a tábla, sokan ahhoz igazodnak

2017. 02. 15.

Derűs hangulatban ért véget a közmeghallgatás, amikor szóba kerültek a Sport-szigeten tartott raliversenyek. Nem kapott több rendőrt a város, így a közterület-felügyeletet fogja erősíteni. Orvost is nehéz szerezni, a város az egészségügyet is saját forrásaiból fejleszti. Kérdések és válaszok, sok érdeklődő, új rendőrkapitány, kevésbé éles Almási Imre, ráadásul nem is a legvégén. Ez történt hétfő este a művelődési házban.

Megtartotta idei első ülését a képviselő-testület

2017. 02. 02.

A város költségvetését tárgyalták újabb fordulóban, a tervezet ezt követően a közmeghallgatás elé kerül. Átalakul az intézményi struktúra, önállósul a könyvtár és a Szivárvány Óvoda.

Hoppá, tél lett újra!

2017. 01. 31.

És olyan, ahogyan már régen láttuk. Bizony, elszoktunk a fogvacogtató mínuszoktól, a befagyott Dunától, a fázós januártól. Haraszti téli színekbe öltözött, őrizzük meg ezt a különös, régen látott városképet. Köszönjük Magyar László Zsolt gyönyörű képeit.

Támogassák a Magyar Vöröskeresztet!

2017. 01. 31.

Adójuk 1%-ával. A Magyar Vöröskereszt Dunaharaszti Csoportja az elmúlt évben négy véradást, sok-sok ruha-, és élelemosztást szervezett az itt élő rászorulóknak, részt vett a nagycsaládosok karácsonyi ünnepségének és megajándékozásának megszervezésében. Önkénteseik szabadidejüket nem kímélve dolgoznak a közösségért. Most arra kérik Önöket, támogassák munkájukat adójuk 1%-ával.

Felelősséggel a városért, a közösségért

2016. 12. 31.

Az önkormányzat mindent megtesz azért, hogy Dunaharaszti fejlődése töretlen maradjon. Közös dolgainkról, tervekről, célokról és a kultúra fontosságáról szól dr. Szalay László polgármester új évet köszöntő írása.

130 családnak tették boldogabbá a karácsonyát

2016. 12. 26.

Az idei évben is összefogott az önkormányzat, a vöröskereszt, valamint haraszti civil szervezetek és magánszemélyek azért, hogy a leginkább rászorulókon segítsenek. Boldog gyermekekkel és jókedvű, a nehézségeket néhány órára elfelejtő szülőkkel telt meg a kultúrház.

Konszenzussal alakul a város költségvetése

2016. 12. 19.

Az első olvasatra már eldőltek a nagy kérdések. Köztiszteletben álló pedagógus kapott kitüntetést. Újabb öt évre megbízták a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjét. Idei utolsó ülését tartotta a képviselő-testület.

Leszállt Dunaharasztira a Gasztroangyal

2016. 11. 30.

És megkóstolta a paradicsomos májat meg a preckedlit. Úgy tűnik, elégedett volt vele.

Megszületett az egyezség az iskolák átadásáról

2016. 11. 28.

Január 1-től az állam teljes körűen átveszi az iskolákat. Új csomópont épülhet a Kőrösi iskola környékén. Eredményes lett a zöldterületek kezelésére kiírt közbeszerzési eljárás. Ülést tartott a képviselő-testület.

A felemelkedéshez a tanuláson át vezet az út

2016. 11. 25.

Ők tizenöten tisztában vannak ezzel, hiszen példamutatóan végzik tanulmányaikat valamelyik közép-, vagy felsőfokú oktatási intézményben.

Itt vannak a JAF HOLZ új állásajánlatai

2016. 11. 21.

Dunaharasztin bővíti csapatát Közép-Európa vezető fakereskedelmi cége. Érdemes nálunk böngészni, folyamatosan frissülő álláslehetőségek!

Megváltozott munkaképességű dolgozókat keresnek haraszti munkahelyre

2016. 11. 18.

Ismételten felhívjuk a figyelmet a honlapunkon található állásajánlatokra. Szerencsére több cég is bővít Harasztin, érdemes ránézni erre az oldalunkra:

Magam is kipróbáltam - dr. Szalay László polgármester gondolatai gyermekeink étkezéséről

2016. 10. 14.

Megoszlanak a vélemények arról,hogy változott-e a gyermekétkeztetés színvonala Dunaharasztin attól, hogy október 3. óta a Junior Zrt. biztosítja a szolgáltatást városunkban. Ez a kérdés szinte minden családot érint, mindannyiunk számára kiemelt fontossággal bír. Az alábbiakban dr. Szalay László polgármester írását közöljük.

A Petőfi Sándor Szavalóverseny győztesei

2016. 10. 12.

A Petőfi-ligetért Baráti Kör a kultúrházban rendezte meg hagyományos szavalóversenyét.

Ez történt a testületi ülésen

2016. 09. 26.

A város növelni akarja az elektromos töltőállomások számát. Új szolgáltató viszi majd el a szemetet. Módosulnak a védőnői körzetek. Tilos a közterületeken italozni.

Egy ifjú dunaharaszti sportoló átlépte a világhír küszöbét

2016. 09. 23.

Sőt, be is lépett rajta. Kolozsvári Kinga, akiről korábban már írtunk ezen a felületen, dobogóra állhatott a kadet-2 kategóriában a kick-box vébén. A versenyt Dublinban rendezték meg, és 47 ország 1700 sportolója vett részt rajta. Kinga végigverte a mezőnyt, és csak egy hajszállal maradt le az aranyról.

Nehéz felsorolni, mennyi minden klassz dolog történt az önkormányzat nyári táborában

2016. 09. 19.

Azért csak megpróbáljuk. 171 gyermek, számtalan kaland, lelkes segítők. Róluk is megemlékezünk, és mindenről, ami ebben a négy hétben történt.

Mentési Pont Dunaharasztin

2016. 09. 08.

Nemrégiben adták át városunkban a Mentési Pontot, amely Dunaharaszti Város Önkormányzata és az Országos Mentőszolgálat együttműködésében valósult meg. Sok kérdés merült fel városunk lakóiban ezzel kapcsolatban, ezért most "tisztába tesszük", milyen szolgáltatást nyújt az innen induló mentőautó.

Így fogunk fizetni a szemétszállításért

2016. 08. 15.

Elkészült az állami cég informatikai háttere, nemsokára érkeznek a számlák. Ugyanitt megtudhatják azt is, hogyan változik a lomtalanítás rendje városunkban. Fontos tartalmak!

Ülésezett a képviselő-testület

2016. 08. 14.

Eredményt hirdettek a gyermek közétkeztetés tárgyában kiírt közbeszerzési eljárásban.

A Városházáról jelentjük

2016. 07. 04.

Győztest hirdettek az útfenntartás közbeszerzési eljárásában, módosították a fogorvosi körzeteket, személyi javaslattal éltek a KLIK felé. Ülést tartott a képviselő-testület.

Megnyertük a Nemzeti Regattát Siófokon!

2016. 06. 30.

Sokak által nem várt, hatalmas sikerrel zárult a Nemzeti Regatta Siófokon: mi voltunk a meglepetéscsapat, akárcsak a magyarok a foci EB-n. Olyan, hajós hagyományaikra méltán büszke városokat előztünk meg, mint Balatonfüred, vagy éppen a házigazda. A közönségsiker is elsöprő volt: a haraszti standot többen látogatták, mint a frankfurti autószalont. Pedig az 10 napig tart.

Bővült és korszerűbb lett a gyermekorvosi rendelő

2016. 06. 29.

A Képviselő-testület még 2015-ben úgy döntött, hogy bővíti a gyermekorvosi rendelőt. Ennek oka az örvendetesen megnövekedett gyermeklétszám volt, ami miatt már nem három, hanem négy házi gyermekorvos praktizál a városban. A bővítés érdekében az önkormányzat megvásárolta a korábban gyógyszertárként és nyelviskolaként működő ingatlanrészt.

Új játszóteret adtunk át az Újhegyi dűlő városrészben

2016. 06. 29.

A város új, családi házas beépítésű területe az Újhegyi dűlő, amely az M0-ás híd után Soroksár felé haladva, az 510-es út jobb oldalán terül el. A városrész lakosai többnyire kisgyermekes családok, akik részéről természetes igényként merült fel egy közterületi játszótér létrehozása.

Nemzetiségi Kultúrák Napja - Dunaharaszti a Duna TV-n és az M1-en

2016. 06. 27.

Országnak-világnak mutathatták meg a város nemzetiségei, különösen a németek, hogy hagyományaik élőek, szokásaikat, viseleteiket őrzik, svábságukat a mindennapokban is megélik. A közmédia élőben közvetített május 22-én a Laffert Kúriából, ahol igazi népünnepéllyé vált a tévéfelvétel. Hommer Anna beszámolója.

Haraszti ragaszkodik rendőreihez

2016. 05. 31.

A rendőrkapitány meg a döntéséhez. Komoly vita alakult ki a rendőrség ügyeiről. Kiírták a közbeszerzéseket a sportcsarnokra és az étkeztetésre. Támogatják a Bárka alapítványt. A Városházáról jelentjük.

összesen: 955 db | 30 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11