`18 sze.
1

Roxiget 14. alkalommal - és először Harasztin

időpont: 2018. szeptember 1. 10:00
helyszín: Dunaharaszti Sportcsarnok
cím: 2330 Dunaharaszti, Napsugár u. 2.


Címkék: Sportcsarnok
Hogy mi a Roxiget? Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny, egy ingyenes kulturális rendezvény, ahol az amatőr zenekarok kapják meg a lehetőséget, hogy bemutatkozzanak. De a profik is itt lesznek: Ganxsta Zolee és a Kartel koncertje zárja a napot!

„ÖRÖM A ZENE” - XIV. ROXIGET

Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny

Új helyszínen: Dunaharasztin

2018.szeptember 1.

Történet

2005 óta minden év szeptemberében kerül sor e kedvelt szabadtéri zenei eseményre.

Idén az eddig Szigetszentmiklóshoz kötődő rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny új helyszínre kerül és új támogatói háttérrel valósul meg Dunaharasztin, a Dunaharaszti Sportcsarnok parkolójában, Dunaharaszti Város Önkormányzata támogatásával.

A Roxiget egyrészt egy tehetségkutató verseny a Közép-Magyarországi régió amatőr rockzenekarai számára, másrészt e térség rockzenét kedvelői számára egy igényesen kivitelezett, ingyenes kulturális rendezvény.

A tehetségkutatóról

Az „Öröm a zene” országos könnyűzenei tehetséggondozó sorozat Pest megyei versenye

Az egyes megyei tehetségkutató versenyek győztesei jutnak az „Öröm a zene” sorozat végső döntőjébe, melyet az októberi BUDAPEST MUSIC EXPO rendezvény keretében a HANOSZ rendez.

Fődíj: 1 millió Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés +2 millió Ft az NKA  Hangfoglaló  Program felajánlásában.

Dijakról és a jelentkezés feltételeiről további információk :

A www.roxiget.hu honlapon és a https://www.facebook.com/Roxiget/ Fb oldalon olvashatók.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 1.

A zsűriről

Hrutka Róbert (zeneszerző, gitáros), Leskovics Gábor (PUF, Kiscsillag), Ábrahám Zsolt (HS7), Papp Szabolcs (Supernem), Pálmai Zoltán (ex P.Mobil,Ex Beatrice), Nagy Ádám (Roy & Ádám Trió), Kiss Sándor (exITI, SkyHős), Pásztor Sámuel (Anna & the Barbies) valamint az „Öröm a zene” sorozat képviseletében Andrásik Remo, aki a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, valamint az NKA Hangfoglaló Program delegáltjaként a Gold Records képviseletében Molnár Gábor ügyvezető .

A fesztiválról

Az idei fesztivál programjában a döntőbe jutott amatőr zenekarok versengése utána a fesztivál folytatásában a tavalyi dobogós Kései Kitérő, majd a helyi és környékbeli felhozatalból a Wall Street és a Bravó Johnny, a nagyágyúkból a Mobilmánia és  Ganxsta Zolee és a Kartel koncertjeit élvezheti a Roxiget közönsége.

A fesztivál fővédnöke: Dr. Szalay László – Dunaharaszti város polgármestere

Szervező: Dunaharaszti Sportcsarnok

Info: www.roxiget.hu

           Szegedi Zsuzsa

           szegedi.zsuzsanna@roxiget.hu

Twitter megosztás Google+ megosztás