2024. március 29.
Alighogy elkészült a Kőrösi Csoma utca (és a Határ út felső szakasza), az útépítők máris nekikezdtek a Móricz Zsigmond utca felújításának. Ezt az utat rengetegen használják, főleg piacnapokon hatalmas a terhelése, ezért elhasználódott, sokat kellett javítani.

A Képviselő-testület ezért a teljes felújítás mellett döntött. A közbeszerzési eljárás lezajlott, a munka megkezdődhetett. Az utat teljes hosszában felújítják, szegéllyel látják el, és elvégzik a szükséges csapadékvíz-elvezetési munkálatokat. Dr. Szalay László polgármester kérésére a munkát ezúttal is úgy szervezik, hogy a forgalom az út egyik felén továbbra is haladhasson, és csak az aszfaltszőnyeg terítésekor kell majd az utat teljes szélességében lezárni.

A Móricz Zsigmond utcát az Önkormányzat saját forrásaiból újíttatja fel. A projekt a Képviselő-testület útfelújítási programjába illeszkedik: eszerint 2019-ben a nagy forgalmat bonyolító belső utakra kerül sor (Temető utca, Határ út - Kőrösi Csoma Sándor út, Móricz Zsigmond utca).

Twitter megosztás Google+ megosztás