2024. április 25.
Szoros, de tartható határidő, minőségi, példaértékű munka - ezeket a feltételeket szabta a Képviselő-testület a Százszorszép Óvoda kivitelezőinek. Dr. Szalay László polgármester ezt a projektet különösen szívügyének tekinti. Naná, ő is itt töltötte ovis éveit.

A fűtésrendszer korszerűsítése, a vizesblokkok felújítása, a gépészet, az elektromos hálózat, a tetőhéjazat és a teljes bútorzat cseréje. Ezeknek a munkáknak a finanszírozására pályázott (sikeresen) a város és a szükséges önrészt is biztosította a Képviselő-testület.

Mint arról korábban írtunk - http://dunaharaszti.hu/cikk/a-nyar-itt-nem-holtszezon-teljes-erovel-indulnak-a-felujitasok-dunaharaszti-gyermekintezmenyeiben - a nyári szünet beköszöntével Dunaharaszti hat intézményében indulnak meg egyszerre a felújítási munkák. Ezek közül is kiemelkedik a Százszorszép Óvoda, ahol a régi épület teljesen újjászületik szűk két hónap alatt. A cél az, hogy magas színvonalú, korszerű, de barátságos arculatát megőrző intézményt vehessenek birtokba a gyerekek az új oktatási-nevelési év kezdetén. Az épület belső átalakításával ugyanakkor a férőhelyek bővítését is sikerül megoldani, így az óvoda minden környékbeki kisgyermeket fogadni tud majd.

Twitter megosztás Google+ megosztás