2024. április 19.

Tudták, hogy nyílt egy csodás strand Harasztin?

2020. augusztus 6. csütörtök

Az Univerzum megszűnése után támadt űrt hamar betöltheti a Kék-tó Családi és Horgász Szabadidő Part. Az új tulajdonos nagyon komoly beruházásokat hajtott végre, kiváló minőségű vízzel, homokos plázzsal és füves területtel, sportpályákkal, büfével várja a hűsölni vágyókat.

A Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége (44 ezer tagja van!) a közelmúltban megvásárolta a harasztiak által jól ismert Kék tót, és teljesen újjávarázsolta azt. Több hektáros környezetben, számos szolgáltatással várja mindazokat, akik nem szeretnék elhagyni Harasztit egy kellemes strandolás kedvéért. Kellemes, szép, gyerekbarát környezet, kulturált kiszolgálás fogadja a kilátogatókat. A strand rendezvények megtartására is alkalmas. Mint Király Zsolt, a Szövetség alelnöke elmondta, remek kapcsolatot alakítottak ki az Önkormányzattal, és dr. Szalay László polgármesterrel megállapodtak abban, hogy a későbbiekben a strand fogadja akár az iskolásoknak szervezett gyerektáborokat is, de más, az  Önkormányzat által szervezett programoknak is szívesen helyet ad.

Dr. Szalay László polgármester és Király Zsolt alelnök

A Kék-tó az Alsónémedi felé vezető út bal oldalán található meg, hétfő kivételével minden nap nyitva van, 9-19 óra között. Információ: 06-30-523-7705.

Twitter megosztás Google+ megosztás