2024. április 16.
Címkék: Okos Haraszti
Dunaharaszti Város Képviselő-testületének Oktatási, Művelődési és Sport Bizottsága a 2020/2021-es tanévre is meghirdette a "Dunaharaszti diákösztöndíj-pályázatot" azzal a céllal, hogy támogassa a kiemelkedő tanulmányi- és versenyeredményeket elérő, Dunaharasztin lakó és tanuló diákokat általános- vagy középiskolai tanulmányaik sikeres folytatásában.

Mint minden évben, idén is két kategóriában, az általános iskola 5-8. évfolyamán tanulók és a középiskola 7-12. évfolyamán tanulók pályázhattak a havi 5000 Ft értékű támogatásért.

A tanulók tanulmányi- és versenyeredményeit vették figyelembe a bizottság tagjai, így összesen 23 dunaharaszti diák kapott ösztöndíjat. A díjakat hagyományosan a szeptemberi képviselő-testületi ülésen kapják meg a pályázók, de Hajdu Zsolt képviselő, az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság elnöke az idén személyesen adta át az okleveleket az iskolákban.

Gratulálunk, és további sikereket kívánunk a diákoknak, valamint köszönjük a pedagógusoknak és a szülőknek, hogy a kiváló eredmények elérésében a gyerekek mögött állnak!

Twitter megosztás Google+ megosztás