2024. április 24.

Figyeljünk egymásra! A piacon kiváltképpen

2020. június 4. csütörtök

Újranyitott a piac, és sajnos, ismét itt vannak a tipikus közlekedési szabálysértések. A Városi Rendészet munkatársai egyelőre csak figyelmeztetik az autósokat.

A képen látható személygépkocsi a táblával védett buszfordulóban, ráadásul forgalommal szemben állt meg. Az intézkedés közben megjelenő tulajdonos elismerte a szabálysértést és elhagyta a helyszínt, a figyelmeztetést tudomásul vette.

A piac környezetében nagyszámú parkolási lehetőség áll rendelkezésre, néhányan mégis a parkolók bejáratában, sőt, a piaci bejárókban állnak meg, akadályozva ezzel a ki-, és bejutást. Visszatérő probléma a buszforduló blokkolása is. A jövőben a közterület-felügyelők ha kell, bírságolással fogják a rendet helyreállítani. Kérünk mindenkit, hogy a szabályokat betartva, másokat nem akadályozva parkoljon le gépkocsijával!

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az idősek kötelező idősávja (6-8 óra között) továbbra is érvényben van, ezt a mai Kormányinfón is megerősítették. Sajnos egyre többen vannak, akik ezt nem veszik figyelembe. Kötelező továbbá a maszk viselése is.

Twitter megosztás Google+ megosztás