2024. április 25.
Címkék: Kolozsvári Kinga
Sőt, be is lépett rajta. Kolozsvári Kinga, akiről korábban már írtunk ezen a felületen, dobogóra állhatott a kadet-2 kategóriában a kick-box vébén. A versenyt Dublinban rendezték meg, és 47 ország 1700 sportolója vett részt rajta. Kinga végigverte a mezőnyt, és csak egy hajszállal maradt le az aranyról.

És itt átadjuk a szót Gnyálin Istvánnak, Kinga mesterének (egymás mellett állnak a címlapfotó baloldalán):

"Kolozsvári Kinga  nagy formát mutatva versenyezte végig az évet, nem talált legyőzőre az egész év során, ezért bizakodtunk az újabb világbajnoki sikerben is.
Nem kellett csalódnunk, mivel Kinga végig jó formát mutatva sorra győzte le ellenfeleit. Kick-light kategóriában a verseny lebonyolításának szisztémája tréfált meg minket, mivel "bealudtunk", és rossz bemelegítés miatt szoros mérkőzésen sajnos kikaptunk. Így maradt a bronzérem. A light-contact küzdelmekben meg sem álltunk a döntőig, de itt egy rémálomnak tűnő mérkőzésen vesztettünk.
Gratulálunk Kingának, szép sikert ért el, büszkék vagyunk rá! Köszönjük Dunaharaszti Város Önkormányzatának a Kingának nyújtott támogatást!
Szép siker volt a versenyzőknek, edzőnek és klubnak egyaránt!

Kinga korábbi sikerei: 2016-ban Országos Bajnok két kategóriában (light-contact és kick-light), Világ Kupa győztes két kategóriában (light-contact és kick-light)

2015-ben Országos Bajnok két kategóriában (light-contact és kick-light), Európa-bajnokság: kick-light kategóriában ezüstérmes, az ÉV Sportolója általános iskolai kategóriában

További képek a versenyről:

A büszke szülőkkel

 

Twitter megosztás Google+ megosztás