2024. április 26.
Az utóbbi időben szép sikereket érnek el a focipályán német táncosaink. Most éppen Száron öregbítették Dunaharaszti hírnevét, amit ezúton is köszönünk. Kós Tomi beszámolója az ihletett elnevezésű Kecske Kupáról.

Dunaharaszti focisikerek Száron!

2019. május 1.-én tánccsoportjaink tagjaiból álló lány és fiú foci csapatunk meghívást kapott Szárra, a Kecske Kupára. A rendezvény hagyományosan évek óta a helyi tánccsoportok és rokonaik csapatépítő focibajnoksága. A két település barátságát a januári GJU focikupán alapozta meg, és a szervezők rendhagyó módon idén minket is, mint egyetlen vendégtelepülést is meghívtak.

Ezúton is köszönjük a szervezést, a finom ételeket. Gratulálunk a résztvevő csapatoknak a sportszerű küzdelemért! Mi is egy nagyon jó csapatépítő kirándulásnak lehettünk részesei, egy remek hangulatú napot tölthettünk el közösen, ráadásul a legnagyobb örömünkre nem üres kézzel térhettünk haza.

Fiú csapatunk a III. helyezést, lány csapatunk pedig az I. helyezést érte el, így a vándorkupa egy évig biztosan nálunk marad! :) 
Köszönjük a szurkolóink, a Mannheim Squash Club és a Dunaharaszti Német Nemzetiségi Önkormányzat támogatását!

 

Twitter megosztás Google+ megosztás