2024. április 23.
Megmozdult a jó ügyért Dunaharaszti

Rengetegen adományoztak a Bárka javára

2015. április 21. kedd

Most már nyugodtan leírhatjuk: happy endbe fordult a betöréssel induló történet. Városunk polgárai megmutatták, ha nagy a baj, közel a segítség. Még nem veszett el a világ, él még a remény.

Magánszemélyek, cégek, az önkormányzat siettek a sérült emberek segítségére, szinte a sokkhatást követő első percektől megindultak a felajánlások. A jó hírt szívesen közöljük, az adományozók és segítők pedig megérdemlik, hogy itt álljon a nevük:

Adománygyűjtő dobozokat helyezett ki, vagy gyűjtést rendezett a

Pizza Best Ételbár, a Liget Falatozó, a Lallera Fagyizó, az Eliza Szalon, a Piktor Festékbolt, a Flora Market Virágüzlet, a Ramo Pékség, a Ger-Ker 98 Kft., a Liget Szerszám-barkács üzlet, a Makk 7 Pub, a Sziszkó és Fati bolt, a Karl Cukrászda, az Ipari Park Konyhája, a Mannheim Squash Club, a Vékettő Motormentő Szolgálat.

Vendégül látta a közösséget a Karl Cukrászda, bevételét ajánlotta fel az Ipari Park Konyhája. A DMTK Haraszti Sasok lány kosárcsapata meghívta őket hazai meccsére és szintén felajánlotta a bevételt számukra. Egy kedves budapesti hölgy kölcsönadta az autóját addig, amíg az ellopott gépjárművet pótolni tudják. Két laptop is érkezett, a Gebrüder Weiss cégcsoport (ők régi támogatói az alapítványnak) pedig rendbehozta a befeszített ajtókat.

Nagyon sokan segítettek, akik itt nem lettek név szerint megemlítve, azoktól elnézést kérünk, és természetesen rögtön pótoljuk, amennyiben tudomást szerzünk róluk.

Meggyőződésünk, hogy ez az összefogás közelebb hozta a Bárka Közösséget városunk polgáraihoz, és reméljük, hogy minél többször találkozhatunk majd velük a különféle rendezvényeken. Itt, a város honlapján mindenesetre igyekszünk majd beszámolni hétköznapjaikról, ünnepeikről.

Kedves adományozók! Ez szép volt, köszönjük!

 

Twitter megosztás Google+ megosztás