2024. április 25.
Már csak néhány jegy maradt

Farsangi vidámság a Kúriában

2015. február 5. csütörtök

Sztárvendégünk Gyurkovics Zsuzsa Jászai Mari-díjas színművésznő, aki örök slágereket, sanzonokat énekel.

A DUNAHARASZTI "JÓL MULATNI VÁGYÓ IFJAK" hívták a múlt század első felében zenés-táncos estélyre a a helyi polgárokat, többek között nagyságos/tekintetes Szing Elemért és leányait a Fő útról. Ezek az idők már rég elmúltak, de szerintünk soha semmi sem késő.

Ezért most a Laffert Kúria invitálja a Fő útra a "Jól mulatni vágyó vendégeket" egy könnyed, vidám farsangi estre, ahol Bereznai Roland és barátai szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

Sztárvendégünk Gyurkovics Zsuzsa Jászai Mari-díjas színművésznő, aki örökslágereket, sanzonokat énekel, és felhangzanak itáliai dalok Csák József előadásában. Világhírű musicalek - mint a My Fair Lady - dalai, vagy Domján Edit felejthetetlen slágere mellett operett és vidám kuplék szólalnak meg Pohly Boglárka operett énekesnő fellépésében. Végül, de nem utolsósorban pikáns kuplékkal, tréfás percekkel és konferanszokkal a helyi Bereznai Roland igyekszik nevetésre ingerelni a jelenlévőket.

Mindehhez kíséretet a kúriában a már jól ismert Hegedűs Valér - Németh László zenész páros szolgáltatja. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jegyek a Laffert kávézóban kaphatók, vagy megrendelhetők a +36 24 658-694 és a +36 20 330-1279-es telefonon, nyitva tartási időben, illetve online.

Twitter megosztás Google+ megosztás