2024. április 25.
Az összefogás tette sikeressé Dunaharasztit, ezen az úton kell tovább haladni

Köszönet a választóknak!

2014. október 14. kedd

Mindenki szavazata fontos volt, bárkire is adta azt, mert ezzel a helyi demokráciát erősítette. Dr. Szalay László gondolatai a választásról.

Tisztelt Dunaharasztiak!
 
Engedjék meg, hogy köszönetet mondjak Önöknek. Köszönöm a bizalmat, amivel megerősítettek a polgármesteri pozícióban, mert annak ellenére, hogy ellenfél nélküli  - és így látszólag tét nélküli - volt számomra a vasárnapi megmérettetés, Önök mégis nagy számban adták rám szavazatukat. Köszönöm Önöknek, hogy bizalmat szavaztak több olyan képviselőnek, aki eddig is a városért dolgozott; ez jóleső elismerése az elmúlt évek munkájának. De köszönet jár mindazoknak is, akik elmentek voksolni, és másokat támogattak, mert ezzel a friss, pezsgő közélet, a demokrácia ügyét szolgálták.
 
Kedves Dunaharasztiak!
 
Egyet biztosan ígérhetek Önöknek: továbbra is az összefogás, az érdekegyeztetés, az erők egyesítésének nemes gondolata vezérel majd munkám során. Dunaharaszti városát ezután is egységes képviselő-testület fogja vezetni, ahol a közösség érdekeit mindig az egyén elé helyezik, ahol nem a pártszínek számítanak, és ahol gesztusokat gyakorlunk a másik oldal felé, mert az öncélú veszekedés sehová sem vezet. A város érdekében minden segítő kezet elfogadunk, mert a partnerséget mindennél előbbre valónak tartjuk. Én továbbra is ebben a szellemben munkálkodom, mert Önök erre hatalmaztak fel és mert Dunaharasztit ez vezette sikerre.
 
Dr. Szalay László polgármester

Twitter megosztás Google+ megosztás