2024. április 24.
Jótékonysági akció a Mannheim Squash Klubban

Spinning-gel segíthetsz!

2014. szeptember 16. kedd

Egy fiatal édesanya halála után árván maradt gyerekeknek gyűjtenek. Aki eljön, segít egy bajbajutott családnak, miközben saját egészségéért is tehet.

Az alábbi idézet az egyedül maradt édesapa kollégáitól származik:

"Rácz Mihály Dunaharasztiban él, néhai felesége 6 hónapja folyamatos kórházi kezelés alatt állt, emlőtumort diagnosztizáltak nála, majd kiderült , hogy a primer daganat a májában van. 2014.09.01-én hosszas szenvedés után 34 évesen meghalt, maga után hagyott 2 kislányt: Vivient ( 6 éves ) és Emesét (11 éves).
Gyűjtést szerveztünk a kollégánknak és a kislányoknak az irodában és az üzemben is, ahol Misi fizikai munkásként dolgozik a lézervágó gépnél elég alacsony fizetésért . Mivel a temetés kifizetése is nehézségeket okoz neki,így elsősorban pénzadományokat gyűjtünk, de tartós élelmiszernek, ruhának, játéknak is ugyanúgy örülnek, minden segítség számukra. Viviennek ( 6 éves )122-es a mérete, vékony kislány; Emesének (11 éves) 152- es a mérete, ő is vékony testalkatú.
A család Dunaharasztiban lakik, a gyerekek felügyelete nehezen megoldható, ha a kollégám újra elkezd 2 műszakban dolgozni, nem marad senkije, aki segítene. Az is nagy segítség lenne, ha valaki a gyerekek felügyeletének megoldásában segíteni tudna."

A családon az önkormányzat is igyekszik segíteni.

 

Twitter megosztás Google+ megosztás