2024. március 29.
A nyílt utcán rabolta ki áldozatát

Késes útonállót keres a rendőrség

2013. március 20. szerda

Súlyos bűncselekmény ügyében kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

Sajtófelhívás

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el a Btk. 321. § (1) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés a.) pontja szerint minősülő, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen az alábbiak alapján:

M. Á. szigetszentmiklósi lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2013. 03. 13. napján  16:00 óra körüli időben Szigetszentmiklós, Galagonya utcában kést nyomott a nyakához, majd a vállán keresztbe vetett laptop táskát letépte és eltulajdonította.
A táskában benne volt 1 db. laptop, 5.000 Ft készpénz, sértett nevére szóló személyi igazolvány és lakcímkártya. A bűncselekménnyel okozott kár: 58.000 Ft.

Az elkövetőről  a sértett részletes személyleírást adott, majd grafikus bevonásával róla grafikai rajz készült.

Személyleírása:
Az elkövető férfi, kb. 180-185 cm magas volt, kreol bőrű, barna rövid haja volt, az orra kicsit kampós volt. Középkék farmernadrág volt rajta, fekete dzseki, amin semmilyen felirat nem volt hátul. Sapkát, kapucnit nem viselt, szemüvege, bajsza, szakálla nem volt.
A kezében lévő kés kinyitva kb. 20 cm hosszú lehetett, fanyelű,  rugós kés, a nyelében volt egy gomb, és a pengerészben kettő hosszúkás bemaródást.

Kérem, hogy amennyiben a grafikai rajzon látható személlyel kapcsolatban  illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információja van, értesítse a a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályát a 06-24/525-460-as telefonszámon, vagy a  sokoraik@pest.police.hu email címen az "614/2013. bűnügy" -re hivatkozva.
 

Twitter megosztás Google+ megosztás