2024. április 25.
50 éves a város gimnáziuma

Gálaműsorral ünnepel a Baktay

2012. szeptember 14. péntek

A Baktay Ervin Gimnázium az iskola fennállásának 50. évfordulóját gálaműsorral ünnepli a József Attila Művelődési Házban, 2012. szeptember 21-én, pénteken. Az ünnepélyre mindenkit várnak, aki tanulóként, szülőként, tanárként, vagy támogatóként kötődik, kötődött az iskolához. A belépés természetesen ingyenes.

Az ünnepi műsor 18.00 órától 21.30 óráig tart
Az ünnepséget megnyitja Sziráki György igazgató
A megjelenteket köszönti Dr. Szalay László polgármester
Átadásra kerül Dr. Baktay Ervinné hagyatéka a Baktay Ervin Gimnázium támogatására létrejött Pro Alma Mater Alapítvány számára

A műsorban az alábbi produkciókat láthatjuk majd tanulóink és vendégeink előadásában:
Gádor Béla Tizenegyes című színpadi jelenete, Kiskun Farkas László dunaharaszti pedagógus költő Kisgimnazisták című verse, Radnóti Miklós: Nem tudhatom című verse, Az egyszeri asszony és az ördög története (magyar népmese), Varró Dániel Lymerickek című versciklusa. Elhangzik Brandt: Concert piece (tenorkürt és zongora, a dunaharaszti Alapfokú Művészetoktatási Intézmény növendégeinek vendégjátéka). Láthatunk sárközi néptáncot, és fellép Seruga Roland bűvész, iskolánk tanulója.
A gyorsan pergő műsor után rövid szünetet iktatunk be, majd a Baktay Ervin Gimnázium irodalmi színpadának és énekkarának előadásában a Dzsungel könyve című musicalt tekinthetik meg az érdeklődők.
Mindenkit szeretettel várunk!
A műsor szervezőinek nevében:

Sziráki György
igazgató
 

Twitter megosztás Google+ megosztás