2024. április 20.
Stratégiai megállapodás a Coca-Cola vezetőivel

Miniszterelnöki látogatás Dunaharasztin

2012. július 23. hétfő

Orbán Viktor miniszterelnök a világ vezető üdítőital-gyártójának városunkban található üzemét kereste fel, ahol felavatta a kapacitásokat jelentősen megnövelő új gyártósort, majd megállapodást írt alá a társaság magyarországi vezetőivel.

Magyarország miniszeterelnöke hangsúlyozta, hogy új alapokra kell helyezni a hazánkban működő multinacionális cégekkel való együttműködést. Ennek érdekében látogatta meg Dunaharaszti legnagyobb gyárát, ahol személyes emlékeit is megosztotta a jelenlévőkkel. Elmondta, hogy néhány évtizeddel ezelőtt egy-egy korty kóla szinte a szabadság érzetét, a nyugati világot jelentette. Ma viszont már az együttműködés minél előnyösebb fajtáiról tárgyalhatunk a hazánkban megtelepedett világcégekkel.

Az új gyártósor Magyarország legnagyobb kapacitású, üdítőitallal töltött fémdobozok előállítására alkalmas berendezése, amellyel nemcsak a hazai igényeket, hanem 20 európai ország szükségleteit is kielégítik majd.

Orbán Viktor kíséretében jelen volt Czomba Sándor államtitkár és Pánczél Károly országgyűlési képviselő.

Az eseményen meghívottként részt vett városunk polgármestere, dr. Szalay László, városunk jegyzője, Pethő Zoltán és a helyi Fidesz-Mpsz szervezet vezetője, Knapp Tibor is.

Twitter megosztás Google+ megosztás