Police

Kifosztás ügyében nyomoznak

2012. április 11. szerda

Sajtófelhívás.

Tájékoztatom, hogy a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el a Btk. 322. § (1) bekezdésébe ütköző és az (1) bekezdés b.) pontja szerint minősülő kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen az alábbiak alapján.

Ismeretlen tettes a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2012. 03. 14. napján előzetes egyeztetést követően megjelent a sértett Halásztelken lévő lakásában kb. 18 óra körüli időben. A sértett a lakásába beengedte, majd leült, mivel az elkövető mosdóra ment, aki onnan kilépve tetteleg bántalmazta sértettet. A sértett a bántalmazás következtében eszméletét vesztette. Amikor magához tért akkor észlelte, hogy hiányoznak ékszerei, mobiltelefonja, lakáskulcsa.

Az eltulajdonított ékszerekről és az elkövető személyéről grafikus segítségével grafikai rajzok készültek.

Kérem, hogy amennyiben a grafikai rajzon szereplő személlyel, tárgyakkal vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan bármilyen információja van értesítse a a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályát a 06-24/525-460-as telefonszámon, vagy a  sokoraik@pest.police.hu email címen a "668/2012. bűnügy" -re hivatkozva.
 

Twitter megosztás Google+ megosztás