2024. április 19.
Madáretető és filmvetítés

Várjuk a gyerekeket a Kúriában

2012. január 17. kedd

Kézműves foglalkozásra invitáljuk a kisebbeket: madáretetőt készítünk a kicsi szárnyasoknak, hogy könnyebben átvészeljék a zord telet. Ezt követően Vili, a veréb kalandjai következnek.

A kukacok elbújtak, a magok hó alatt, nincsen eleség, kell hát a segítség! 
15 órától madáretetőt készítünk tollas barátainknak! Itt a tél és környezetünk apró kis lakói, a madarak készülődnek a hideg időre, az áttelelésre. A róluk való gondoskodás az ember dolga, hisz mi tehetjük számukra könnyebbé a túlélést. Madáretető, madárcsemege készítése közösen a gyerekekkel.

A programokra január 21-én, szombaton kerül sor.
15.00 és 16.30: Vili, a veréb című mesefilm vetítése


Egy verébbé varázsolt kisfiú kalandjai. Élt egyszer Budapesten egy kisfiú, akinek kedvenc szórakozása az iskolakerülés és a csúzlizás volt. Ez utóbbi szenvedélyét csupán a verebeken és a macskákon tudta kiélni. Mivel nem volt nagy szerencséje a vadászatban, az elszalasztott lehetőségeket elképzelte. Egyszer aztán Verbéna, a verebek tündére, megelégelve, hogy Vili a védenceit üldözi, elhatározta, hogy megleckézteti a rosszcsontot. Vilit verébbé varázsolta. Ettől kezdve a veréb-fiú számtalan, izgalmas kalandot élt át...

 Jegyár: 600 Ft (vagy részekre bontva: filmvetítés 300.-, kézműves programok 300.-)

 

Twitter megosztás Google+ megosztás