2024. április 20.
Szavaztak a kitüntető díjakról

Ülésezett a képviselő-testület

2011. május 30. hétfő

Az önkormányzat képviselő-testülete fontos településszervezési döntéseket hozott meg májusi rendes ülésén, és odaítélte a 2011. évi kitüntető díjakat.

A testületi ülés kezdetén a jelenlévők egy perces néma felállással tisztelegtek dr. Mádl Ferenc, volt köztársasági elnök emlékének, aki az előző napon távozott el közülünk. Ezt követően dr. Szalay László polgármester beszámolt az elmúlt hónap történéseiről, kiemelve a Laffert Kúria ünnepélyes megnyitóját. A példaértékű és teljes sikerrel zárult beruházás elkészülte érdekében végzett munkájáért kéthavi jutalmat javasolt Pethő Zoltán jegyzőnek. Ezt a képviselő-testület egyhangú szavazással támogatta.
A képviselő-testület elfogadta a DV Kft., a DHRV Kft., valamint a Dunaharaszti Település Fejlesztésére Közalapítvány 2010. évi beszámoló jelentését. A képviselők döntöttek több, a város fejlődését szolgáló övezeti átsorolásról (többek között a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola bővítése, a Golgota utcában egészségügyi intézmény megvalósítása érdekében). Javaslat született a Szigethalom és Környéke Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat vezetőjének személyére. A képviselők első olvasatban tárgyalták az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról szóló helyi rendelet normaszövegét, majd – immár zárt ülésen – szavaztak az ez évi kitüntető díjak odaítéléséről. Ezek a kitüntetések egy későbbi időpontban, ünnepélyes keretek között kerülnek majd átadásra.
A részletes jegyzőkönyvet – annak elkészülte után – természetesen feltesszük a honlapra.
 

Twitter megosztás Google+ megosztás